![]() |
תשובה
צטט:
|
מחברים אותו ישירות למקור מתח ובודקים שהוא מסתובב כמו שצריך ובחופשיות.
|
דוד אצלי באזור רק על להסתכל ברכב כבר לוקחים איזה 100 שקל, בלי עבודה בלי כלום
לפני דעתי זה כמו שאמרת היוניט , כרגע המאוורר עובד קבוע , אני ינסה למצוא מפירוק , או שאתה מכיר מקום שאפשר לקנות ? |
...
צטט:
שזה יהיה הכי נבון לגשת לשם. שיבדוק כמו שצריך כי מערכת הקירור של רכב היא מערכת קריטית שלא משחקים איתה. אל תיקח צ'אנסים. בפעם הבאה לא תשים לב והאוטו ירתח ונגמר הסרט. פירוק והרכבה של הראש במוסך, שיפוץ של הראש במכון ראשים, רצועת טיימינג, מותחנים נוזל קירור חדש ומשאבת מים (לא חוסכים כאן) ואתה מגיע בקלות לאלפיים שקל. |
כןן אבל המאורר לא פעל שמפעילים תמדחס אף פעם ונסעתי עם הרכב כמעט 10.000 ק"מ זה שתי בעיות שונות
אז לכן נראלי היוניט , קודם כל אתה צודק ברור שהכי טוב זה לתת למי שמבין לטפל בזה , הבעיה כסף אם המוסך הוא מורשה כמה נראלך יצא מאורר חדש ויוניט ? אני מאמין שלא מעט אבל באמת שיקול נכון , |
:
צטט:
על זה תוסיף כמובן עבודה. לצערי איני יכול לאמוד את מחיר העבודה כאן אבל זה לא צריך להיות כזה ביג דיל. |
דוד, מחיר של יוניט חום במורשה הוא סביב ה150-200, מחיר מאוורר בסביבות 1000 ש"ח.
כל זה לפני מע"מ ובלי עבודה. גם אני חושד שמדובר ב2 תקלות שונות (מדחס לא מפעיל את המאוורר, מאוור לא נכנס לפעולה בזמן) כמו שארילו אמר, לחבר את המאוורר ישירות למצבר ולראות (לפחות במשך 10-15 דקות) שמאוורר מסתובב. אחרי בדיקה זו אפשר להתקדם. |
???
צטט:
למה יוניט חום מקורי של פיז'ו שהחלקים שלה נחשבים יקרים יחסית, עולה 80 ש"ח ושל פיאט שנחשבת זולה לאחזקה, יכול להגיע ל 200? היוניט עשוי מזהב? עם מחירים כאלה אין פלא שהרוב הולכים לפירוקיות, משלמים עדיין הרבה כסף ומקבלים סחורה שאין עליה אחריות ושאי אפשר לדעת אם היא לא תמות אחרי חודש של עבודה. גזל שאין כדוגמתו במדינה שלנו. |
מחירים אולי לא מדוייקין אבל באזור הזה.
אני קניתי פעמיים יוניט לא מקורי (צרפתי) בשני חנויות שונות, מחירו 100 ש"ח, יוניט זה הוא עם קונקטור כחול בעל 3 פינים (2 מהירויות), מתאים לפיאט, לבראבו/בראבה. מאוורר לא מקורי עולה בסביבות 400 ש"ח (אח שלי קנה בזמנו). אולי גם יאיר מכיר את המחירים. |
...
זהו, כי ביררתי וזה מה שאמרו לי, 400 ש"ח, רק שלא טרחו לומר שזה מאוורר תחליפי.
או שאולי כן אמרו ואני לא הבנתי נכון. :] מה לדעתך עדיף? תחליפי חדש או מקורי משומש באותו טווח מחירים? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:33. |