![]() |
לא נפלתי מהאדום, אבל הכתום נראה נחמד.
בכל אופן אם לא יהיה משהו מאוד ייחודי אז כנראה האפור תהיה הבחירה |
ראשות המחיר סביר השאלה היא מבחן התוצאה .
לגבי שינוי הצבע לא הייתי הולך על זה מכיוון שאתה צריך לפרק את הרכב לגורמים כמו בית המנוע דלתות פנים שמשות ובמיוחד הראשית ואחורית כל סריטה אתה תראה את הצבע הקודם ואם מתקלף הצבע תמיד אתה תהייה בבעייה ותמיד תצטרך לתקן. חומר למחשבה בהמשך אראה לך תמונה מה צריך לעשות לפני צבע כללי http://www.puntosports.co.uk/forums/...ad.php?t=74156 |
יאיר, לא כל פנים הרכב יצבע, התכוונתי שהספי דלתות, דלת הבאגז' והמכסה מנוע יצבעו, כלומר שבתוך חלל הרכב לא יראו ירוק, מה אכפת לי מה הולך בתוך המנוע.
וחוץ מזה כל פחח שדואג לשמו יפרק את כל הגומיות, ואת הצבע הקודם הוא מקלף ומוריד. חוץ מזה לא תמיד צריך לפחד ממה שיהיה, בסופו של דבר מישהו צריך לעשות את הצעד לא? |
לדעתי כתום זועק כזה יראה ממש טוב גם ירוק זועק יראה טוב . ליאור כדאי לך לדבר איתי בטלפון לגביי צביעה יש לי מקום שיוכל לעשות לך מחיר ממש טוב וגם עבודה מעולה.
|
אתה הולך לעשות צעד ולא יודע בדיוק איך זה עובד .
צבעי לא מקלף צבע ולפי מה שאתה אומר אז זה יקר למה שאתה מתכוון. קח בחשבון שזאת חתונה קטולית |
אני ידבר איתך דניאל, אל דאגה חח
יאיר אני חושב שאתה עושה מזה פיל לדעתי. איפה שאני עובד מולי יש מוסך פחחות שאליו מגיעים כל שבוע פאג'רו חדשים בצבע לבן שאמורים להפוך לירוק של הצבא, כי הם שייכים לצבא. אני ראיתי שמפרקים את כל הרכב, ראיתי איך הם מגרדים את הצבע, את כל התהליך. |
תשמע מעניין אוליי תסביר איך מקלפים את הצכע
|
חח שמע לא צריך לתפוס במילה, לא יודע אם זה נקרא לקלף. אבל עושים שם משהו:D
|
מה זה צביעת משקופים בבית ע"י ברנר אין דבר כזה .
פתח את הלינק ששלחתי לך תראה בדיוק מה עושים ואיך בדיוק צריך לעשות צביעה כללית. אני אוהב צבע כחול ים לא מיטלי ואחרי שלייף אפשר להחליק על מכסה המנוע....... |
ליאור תלך על לבן ושני פסים שחורים :-)
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 05:54. |