![]() |
אוקיי.
מוסך דניאל באשדוד. מוסך שחר נתניה. אני בכל מקרה מתכנן כל 60 ככה שזה לא כזה משנה. |
תודה לכולם,
מה העלות של טימינג? ושוב מבקש יעוץ לגבי ה HGT הבורדו של הבחורה מגבעתיים... |
צטט:
*מה שמזכיר לי שראיתי אחת שפורסמה לא מזמן ביד 2 ( יד 2, צבע צהוב 70K ק"מ שנת 2003, מבחורה - שווה בדיקה . למרות שזה כנראה יחרוג לך מהתקציב ). לגבי טיימינג - יעלה בסביבות 1600 ש"ח במוסך לא מורשה ( תלתן ), ו - 2000 ש"ח בערך במוסך מורשה. |
לא ראיתי מודעה, אז אני לא יכול להגיד לך בבירור
אבל אמרו לי ממוסך שמשון שבחורה דתייה עם HGT בצבע בורדו מוכרת את הרכב, כנראה זאת אותה בחורה. הרכב מטופל במוסך ביהוד זה כבר + אחד. לך תראה את מצב הרכב, במידה ונראה טוב, תתיעץ עם חיים (ממוסך שמשון) וקח אותו לבדיקה. שיהיה בהצלחה ערן |
גיא 2003 זה אבארט לא?
פותח השרשור יש עכשיו אבארט לבנה למכירה, מציע לך בחום לבדוק את ההצעה, המחיר הוא מאוד מגוחך ואם לא היה לי את הרכב לא הייתי חושב פעמיים אם להתקשר או לא. גם אם דרוש יישור קו בכמה אלפים זה עדיין שווה את המחיר לדעתי. |
לדעתי לא כל ה HGT מ 2003 הן אבארט'. ושהמומחים יתקנו אותי. :)
|
הצהובה שנת 2003 התקשרתי היא לא עונה ולא חזרה אליי
בקשר לבורדו ראיתי אותה היום...יש לה מכה קטנה מעל הכנף האחורית היא נראת בסדר...היא אמרה לי שעל שילדה היא מתחייבת אבל על גיר ומנוע לא כי זה אוטו בן 10 שנים כמעט... האוטו קיבל מכה מקדימה החליפו טמבון כנף ופנס וזה כל התאונות שהוא עבר... יש למשהוא עוד חוות דעת על הHGT הספציפית הנ"ל? עריכה אכן זאת הבחורה הזאת...דתיה האוטו אצלה כמעט 3 שנים ומטופלבכל התקופה הזאת שמה.... |
מכה מקדימה? עד כמה היא היתה חמורה? נסה לברר במוסך שמשון לגבי התאונה.( בהנחה שהרכב היה מטופל שם )
יצא לי לראות בזמנו שחיפשתי רכב, HGT צהובה מרופא באיזור חיפה ( יד 2, 84K ק"מ, שנת 2001, חלון בגג ) הכל היה נשמע טוב ויפה, אך הוא אמר לי שבעבר הרכב עבר תאונה קטנה מקדימה ( הוא לא הספיק לבלום ונכנס ברכב מאחור ) בבדיקה הסתבר שהוחלפה קורת רוחב קדמית, והיו סימני ריתוך ויישור קורת אורך. כמובן שליקויים אלה היו תחת משמעות גבוהה. מיד לקחתי את הכסף של הבדיקה ואת הרגליים שלי ונסעתי הביתה. לכן שווה לבדוק טוב טוב, אפילו לפני שלוקחים לבדיקה. |
הייתי במוסך שמשון והוא הראה לי שהחליפו כנף טמבון פנס וגשר שיושב עליו הרדיאטור ושאין שום קשר לשאסי בתאונה הזאת...
היא אמרה לי שעל שאסי היא מתחייבת...על גיר ומנוע לא כי זה אוטו בן 10 שנים.... |
אני ממליץ, כך אותה לבדיקה באחד מהמכונים.
ככה תקבל תמונת מצב ברורה יותר ועם יהיו לך שאלות בקשר לתוצעות הבדיקה, נשמח לעזור. ובהצלחה מקווה בשבילך שהכל ילך חלק! נ.ב מה המחיר שהיא דורשת? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:58. |