![]() |
אוראל כמעט ושכנעת אותי לקנות סקודה, אך לפי חיפוש וביקורות גם בקארספורום אני יורד מהסיפור.
במידה והייתי מחפש ידנית הייתי קונה, אך אפילו לפי תגובתך פה ושם: "השילוב בין התיבה האוט' לבין המנוע בגרסת 75 כ"ס - אינו מוצלח במיוחד. עגלתית למדי." ובעיות גיר שיש בגירסא האוטומטית, אני חושב שאני ירד מהעיניין. כרגע, הפונטו רציפה נשארת על הכוונת, אלה אם כן יש משהו אחר מעניין. |
צטט:
|
זו פיאט פונטו אוטומטית עם גיר רציף (יש מין קונוס ורצועה שנעה עליו)
|
ערן, תנסה לארגן לך כזו לסיבוב. לאביו של חבר יש כזו (הוא מורה נהיגה) והרכב עובד מאוד קשה ועדיין לא נתקלנו בבעיות עם הגיר. היא מודל 2005... :)
|
דעתי היא..
א. הייתה לי פאביה אוטו-מת והיא לא זזה יש לשני חברים שלי פולו אוטו עם אותו מנוע וגיר וגם לא זז ב. למה לא להביא איזה פונטו MK2B ?? בגלל התוספות??? חוץ מהתמבון הקידמי הכל יכול לעבור..לא? נ.ב מה שדיברנו בוטל, אני נשאר אם הבלונדינית עוד שנה..:D |
כנראה שזה מה שאני יעשה, יביא mk2b
אתבאס קצת על הטמבון במידה ואני ימצא 2004 עוד לפני המתיחת פנים (יש כמה פה ושם) אז אקנה אותם, אם לא אמכור את הפגוש אם/בלי הרכב ואעשה משהו נחמד בחדשה. |
3 צירוף קובץ(ים)
אני בעד אתה עשיתה מהפונטו שלך יפיפיה!!
ואני חושב שאין סיבה שלא תהיה היחיד בארץ עם MK2B שנראת ככה...:D |
מצטרף ליוסי!!!
|
חשבת אולי על ה206, או ה306 הדגם הקצר. אחלה רכב בכל המובנים, ושאף אחד לא יזכיר את המילה al4 כי זה לא סיבה לדחות את הרכבים המצוינים האלה שהמחירון לא משקף כלל את ערך הרכב.
|
306 מיושנת מידי. היא נחותה ברב הפרמטרים (למעט נוחות נסיעה והנאה מנהיגה).
וסלח לי, ה-AL4 הוא טינופת, גם אחרי שלומדים אותו והוא לומד אותך. הוא מעיק, הוא מציק ואין לו תחרות מול התיבה הרציפה של הפונטו. ה-206 נופלת מהפונטו בתחום מרווח הפנים ושילוב מנוע/גיר, כל עוד מדובר ב-1.4. ב-1.6 המצב עדיף משמעותית מבחינת זריזות, אך גם שם ה-AL4 פשוט מסרסת ומסרבלת הכל. ערן, מסתמן שהקנייה הטובה ביותר עבורך היא לא אחרת מהפונטו MK2B. מצא לך רציפה שכזו, ממודל מתקדם, ותהנה. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:52. |