![]() |
בקשר למזגן - לאחר שבמוסך המרכזי העריכו את התיקון בימעל 2000 שקל (להחליף מפוח, וונטילים, שמן, ולמלא גז), החלטתי ללכת למוסך איטליאנו.
באורך-פלא, לפני שהגעתי למוסך המזגן התחיל לקרר בכל המצבים, אך המפוח עדיין רועש. הגעתי למוסך מאוחר, ולכן ביקשתי שלא יבצעו בדיקה, אך דיברנו באופן כללי, ואמרו לי שבמידה וצריך להחליף חלק מסויים, נדמה לי מאוורר כלשהו, לצערי אני לא זוכר במדוייק את השם, אז ניתן לקנות מקורי או חליפי. ההבדל ביניהם הוא כ 600 שקל. האם המקורי באמת שווה את הפער במחיר? |
תגידו אני שומע טוב 1700 ש"ח עבור החלפת מחזיר שמן של קמשאפט
|
יאיר אם אתה בהלם מה אני אגיד?
ואני עוד משקיע בכתיבה ובהסבר ובסוף... לא נורא, שיהיה בהצלחה. |
סער, ההסברים שלך, וכמובן של רפי, עזרו לי מאד. בסופו של דבר, לאחר דין ודברים, במוסך המרכזי טענו שהייתה אי-הבנה, וגבו ממני 500₪ בלבד. הם הציעו לי להחליף את כל המפוח של המזגן, ובזכות ההודעות שלכם הבנתי שיכול להיות שניתן לפתור את הבעייה בלי להחליפו, ולכן הלכתי למוסך אמין יותר (ראה הודעה קודמת) . כנ״ל לגבי הפנס - פניתי לאבנר, בעקבות מה שכתבת לי, וחסכתי 150₪.
|
עדכון
עדכון - תיקנתי את כל התקלות במזגן במוסך איטליאנו (אצל אורי) בעלות של 255 ש"ח.
המפוח נוקה, והוחלפו המגעים השרופים שגרמו למצבים 1,2,3 לא לעבוד לפעמים. תזכורת - במוסך המרכזי ביקשו להחליף את כל המפוח, להחליף שני ונטילים, ולמלא גז, בעלות כוללת של מעל 2000 שקל. חסכתי מעל 1600 שקל בזכות העיצות פה בפורום, ובזכות איטליאנו כמובן - עכשיו המזגן עובד מצוין בכל המצבים, ולא רועש. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:55. |