![]() |
צטט:
|
צטט:
עכשו השאלה היא למה. לפי דעתי השיקול בצמיגות השמן הוא הטמפרטורה הגבוהה שיש פה בקיץ בארץ כי בארצות קרות הצמיגות הזאת לא מומלצת. בכל מקרה הרכב שלי כבר עבר 250K והמנוע תקין לחלוטין כך שנזק לא נגרם ואני נוסע כבר המון זמן עם השמן הזה. לגבי הוריאטור אני נוסע עם וריאטור משופר מברונזה כך שאין רעש בכלל ואין לי אינדיקציה. |
אורן - אפשר לקבל את דעתך בנוגע לבדיקת מפלס שמן המנוע בבקשה?
לאחר המתנה של 5-10 דקות לאחר נסיעה שהמנוע חם - האם כל השמן מספיק להתנקז לאגן השמן ובדיקת מדיד השמן באותה עת מהווה אינדיקציה מספקת? תודה גיא |
צטט:
|
טוב אז נשים שמן של 450 שקל:)
מה זה וריאטור משופר, איפה רוכשים אחד כזה ויש שיפור כלשהו מלבד הרעש? |
צטט:
לגבי הוריאטור השיפור הוא בהרכב החומר ממנו הוא מיוצר ואין שום קשר לביצועי הרכב. השיפור היחיד הוא שהוא שקט לגמרי ולאורך זמן. הוא לא נמכר בארץ. חבר הביא לי אותו מלונדון ואפשר להשיג אותו שם. |
במוסך פיאט מסוים נאמר לי שהוא נמכר ב380 ש''ח לפני מע''מ , 17 % 65 ש''ח בערך, זה מה שיוצא 460 פחות או יותר( לא להתייחס לחישוב הדפוק שלי).
|
אצל נחום סודאי הוא נמכר ב 270 שקל כולל מע"מ.
|
גם בנושא הזה אני צקיך את אזרתכם..
אני מתקרב ליום בו אני רוכש HGT אני מאמין זה עניין של שבוע/שבועיים. לפי מה שאמרתם לי לפני זה.. כדי לשמור אל הוריאטור איזה שמן אדיף.. גם כן קראתי את כל כל מה שרשמו פה.. אבל עדיין לא הבנתי מה בסופו של דבר השמן הרצוי. היצרן אומר 10w40 לפי מה שהבנתי.. אני ישאל אתכם אחרת.. עכשיו קניתם HGT. כל 10 אלף צריך להחליף שמן. מה השמן? |
מקפיץ נושאים משינתם:) , החכמתי קצת מאז. הרבה תלוי באופן הנהיגה שלך. ה 10 60 יותר צמיגי ולכן נשרף באופן איטי יותר, אם המנוע עובד בסלד גבוה לרוב אז הוא עדיף וגם הוריאטור שותק , אני אישית מרענן כל 5000 אבל זה ממש לא חובה וגם לא ממש רצוי מבחינה כלכלית. אתה יכול לשים 10 40 או 5 40 בראש שקט. השיקול היחידי פה הוא הכלכלי. אגב האגיפ ממש לא עולה 450 כמו שרשמתי אז, היום אחרי סקר שוק נרחב שעשיתי אני קונה אותו ב250 שח ל4 ליטר. אגב2, אין דבר כזה וריאטור משופר, גם הוא מרעיש כמו גדול
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:39. |