![]() |
מממ.. מוזר . שהאירוע היה של מועדון האיטלקיות הייתה הענות של 6 חברי מועדון -אגב זה לא פורסם פה בפורום . וכשהיה של אלפא הייתה 0 הענות . אולי כדי לא לחבור יותר למועדון אלפא ולהתחבר למעדון כמו האיטלקיות . נראה לי יותר מתאים .
|
מגיע.
|
מגיעה
|
המפגש
אני מגיע.
בברכה - רפי לין |
מקווה להגיע
|
מגיע!
|
מגיע 8)
|
ערב טוב ושבוע טוב לכולם!!!
ראשית כל, מזכיר לכולם כי אנו נפגשים בהרצליה ביום שישי ב-16:00, מקווה לראות את רוב חברי המועדון נוכחים.:) כמובן שכהרגלנו נפגין נוכחות של בעלי הקופה ומקווה שכך גם יהיה עם שאר חברי המועדון להלן מספר בעלי הקופה אשר אישרו הגעתם כרגע (מעודכן ל-5.8.2010): 1. פיאט קופה אדומה 16V - אורן 2. פיאט קופה צהובה 16V - יהונתן 3. פיאט קופה צהובה 16V - אלכס 4. פיאט קופה כסופה 16V - יניב 5. פיאט קופה כסופה 16V - גיתי 6. פיאט קופה בורדו 16V - סטאס 7. פיאט קופה צהובה 16V - דב 8. פיאט קופה כחולה 20V - דוויד 9. פיאט קופה לבן פנינה 20V - רובי 10. פיאט קופה אדומה 16V - כמובן אני בנוסף, כלל בעלי הקופה יעודכנו לגבי הטיול המתוכנן ב-28.8.2010 לצפון כולל המסלול המדוייק שימו לב הרשימה לא סגורה והמטרה העילאית היא לרכז את כלל בעלי הקופה כשם שהיה המפגש לפני כשנתיים באיקאה בנתניה. עידכונים נוספים בהמשך בברכה ארז |
היה משהו מעניין במפגש? תמונות? עידכונים? משהו?
|
היה נחמד לראות את כולם.
תמונות יועלו בהמשך יום. תודה לארז וליוני שתפסו את המצלמה הנוספת שלי ועזרו בצילומיה :smile: |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 12:53. |