![]() |
כבר הייתי מודאג לגביך. מיום שישי ראיתי שאתה רשום בפורום ולא מגיב. :)
דוד. |
1 צירוף קובץ(ים)
מי שחשב שבני הדודים לא למדו לעבוד, אז חשב.
יאיר, ראה איזה עבודה. הראש הגיע עטוף בניילון כדי שלא יכנס אבק. שים לב לניקיון על ההברגות. עידן את הראש שלך לא לקחנו לחרט מבני הדודים, כי חשבתי שזה לא ימצא חן בעינך. :) בעוד רבע שעה ארז ירכיב לבד. אקח לו זמן ניראה בכמה זמן יניע. תמיד הוא צוחק עלי על משך הזמן שאני מבצע. :) דוד. |
אם רק מרכיבים את הראש בלי להחליף משאבה וטיימינג אז תוך חצי שעה אם זה כולל טימינג ושאר ירקות אז תוך שעה גג ארז עובד כמו שד :)
|
העבודה כוללת קיט טיימינג, יונית וונטה חדשה(אתמול בלילה הרכבנו משומשת), יונית נורת חום. שמן ומסנן שמן, פלגים, מסנן אוויר.
יאיר, ארז אמר לי ששלחת לו הודעה בנייד שהוולוו אספנות נוסעת 10. :) נסעתי בה היום לא מעט, ההגה ניראה לי מעט קשה. והחניה בעיר לא נוחה. אין מצב, אני חוזר לפונטו דור ראשון, מחכה להזדמנות. :) דוד. *כמובן שגם משאבת מים, אפילו שהישנה לא נזלה. |
כמה תלונות על הוולבו (-;
ההגה אכן קצת קשה אבל זה בגלל שאין הגה כוח אז כמה זמן לקח לארז להרכיב הכל? |
טרם הוחל בהרכבה. לארז היה אתמול אירוע אצל חבר שלו במלוא שנה לנישואין.
יאיר הייתי קונה ממך את האונו. אבל מה שמפריע לי זה, שכול חצי שנה טסט. :) אני לא מבין איך ברכב מיושן צריך לעשות טסט כל חצי שנה, ובאספנות כל שנה. דוד. |
התשובה לשאלה היא חלמאות
|
לדעתי לרוב תפרן מחזיק רכב מיושן
וחובב רכב משקיען מחזיק רכב אספנות |
אגב, אם הטסט של רכב האספנות בקיץ אז יש גם לעשות עוד איזה רישוי קטן לפני החורף.
דוד, בשבילך בעייתי לעשות שני טסטים בשנה? "אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו אזובי הקיר" |
כן זה מבעס לעשות שני טסטים בשנה.
דיברתי עם הבן שהוא בעל 3 רכבי אספנות בנוסף להונדה שיש לו. אמר שטסט עושים פעם בשנה בלבד. דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:35. |