![]() |
אחד הרכבים המושקעים ביותר בעולם
ישר דרך !
|
טוב, רציתי להפתיע מחר במפגש איטלקיות, אך לצערי עקב היות חבר מועדון אחר חלש מאוד :mad:
(לא אזכיר שמות...רק שיש לו hgt ירוקה), ההרכבה תמתין לסופ"ש הבא! http://i878.photobucket.com/albums/a...8-02123731.jpg אני רוצה להודות ליעקב דרעי מ-"י.דרעי פחחות וצבע" בנס-ציונה על עבודה מעולה! כמו כן, אולי יהיה עוד משהו מעניין בקרוב, הכל תלוי באישור מסויים שאולי אקבל (אופטימי אני) נתראה מחר במפגש איטלקיות! ערן |
סוף סוף!
אצלי הכל מושהה לבנתיים. |
צטט:
כמה עולה הספויילר האחורי? |
אמממ...
ערןןןןן?! כשאתה אמרת לי על זה.. חשבתי לעצמי מה כבר יכול להיות... אחרי שראיתי עכשיו את התמונות... זה פשוט לא ייאומן.. רוצה להחליף איתי על ה- HGT?!!?!! ;)
אגב מאיפה ?! הספויילר?! אני גם רוצהההה... *נ.ב. כמו שציינת הבחור עם ה HGT הירוקה באמת חלש :rolleyes::cool: |
לענות לשנייכם, הספויילר הוזמן לפני המוןןןן זמן, מאוסטריה בעלות מזערית של 150 ש"ח כולל משלוח. ומאיפה ניתן להשיג? פשוט צריך לעבור ב-ebay על כל המוכרים עם הספויילר שאתם רוצים' ולשאול את כולם אם הם מוכנים לשלוח לארץ. בתקווה שתמצאו צדיק :)
ככל הנראה הכל יורכב לקראת הסופש הבא. כמו כן, אודי נתן לי עוד רעיון במפגש, אם הכל ימשיך כמו שמתוכנן יהיו הרבה שידרוגים בעתיד הקרוב. |
וואי ערן יש לך את הELX הכי יפה שראיתי :)
חבל שמכרתי את הפיאט פונטו שלי היה לי גם ELX ואותה סדרה בלוחית 93XXX35 :) |
ואוו איזה צביעה. יעקוב דרעי תותח.
דניס עכשיו אתה מבין ? יחלש. זה צבע !!% לא הפירורי לחם שלך. בקשר להיותי חלש...כל מילה בסלע ! החולשה חובקת אותי... חלשון |
1 צירוף קובץ(ים)
טוב, אז לאחר לילה ארוך של אלכוהול, פיצה, אולימפיאדה ברקע, החלפת משאבות abs ועוד כמה חמוצים החצאיות והספויילר על הרכב!
תמונת טיזר לבינתיים, עוד תמונות כבר שבוע הבא :) תודה לשחרון על כל העזרה, והעבודה הקשה! |
כל הכבוד !!
בובה. תתחדש וסע בזהירות.. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:22. |