![]() |
לא Punto 60 זה דור ראשון בתוכנה
אתה צריך או Punto 1999 או Punto 2003 זה אותו דבר ולבחור לפי סוג המנוע ומס' השסתומים. אין לי דרך לדעת מה הדרייבר כי זה כבל סיני. תעביר את הקבצים מכונן דיסקים לדיסק און קי איפהשהוא. |
העברתי את הקבצים לדיסק און קי והתקנתי. הותקנה תוכנה בשם VAG-COM, יש שם כל
מיני הגדרות - להגדיר או שמספיק שהיא קיימת ומספקת את הדרייבר? אבחר ב PUNTO 03, גם ככה המנוע מהשנתון הזה... תודה. |
לא, התוכנה שמגיעה בדיסק היא תוכנה לפולקסווגן.
אתה צריך רק את הדרייבר. |
תודה, הצלחתי להתחבר. - אין תקלות רשומות. :rolleyes:
|
לא יהיו, יש לך אופציה לעשות איפוס והסתגלות מחדש למחשב רכב בלשונית האחרונה.
נסה אותה אך איני אחראי. "In some Marelli systems, the ECU is able to manage a self-adaptive strategy that allows recognizing the motor changes due to settling, wear, replacement of propulsor parts and components (mechanical, electronic), motor shaft phonic wheel learning (59F, IAW5SF3), modifying the basic mapping. The function clears the permanent log of such calibrations. Marelli 59F (Punto 99, Seicento, Panda, Doblo, etc.), Marelli IAW5SF3 (Grande Punto): -This is indicated by the flashing MIL light; it will turn off and the procedure will be completed proceeding as follows: 1) warm up the engine 2) increase the engine speed three times to 4500RPM and keep it for 3 seconds each time. Marelli 1AF (Bravo, Brava, Marea): - any motor malfunction (for ex. irregular minimum, emissions out of limit, lack of power, incorrect operation, etc.) will be eliminated following the procedure and PREVIOUSLY repairing and clearing the fault codes." לקוח מהתוכנה. |
1 צירוף קובץ(ים)
אבדוק לגבי איפוס המחשב בהמשך, קצת מפחיד אותי האמת שיש מצב שאחרי זה האוטו
עשוי פשוט לא להניע. מהבדיקות זה קפץ לי לעין, מה דעתכם (בתמונה המצורפת)? |
טוב, לצערי הבעיה עדיין לא נפתרה והיא חוזרת על עצמה מפעם לפעם.
בנוסף גם הבחנתי בכך שהטורים בסרק התחילו לרקוד מעט. דוד, אם אתה עדיין חושב שמקור הבעיה מהמחשב והצעתך עדיין בתוקף, אשמח לנסות זאת. |
עכשיו אני מרשה לעצמי לומר לך "אמרתי לך" שהבעיה לא בבית מצערת. :)
מארק, אני באמת לא זוכר בדיוק על מה דיברנו. אם על המחשב ? אז זה יצריך להחליף את מערכת ההנעה. תמתין השבוע אמסור לטכנאי שני מחשבים דור ראשון וספייס כדי שיפתח לי אותם, ואז נרכיב את זה על הספייס שלך לניסיון. ז.א לא יהיה צורך להחליף גם אמבולייזר ומפתח. דוד. |
מודה, צדקת שזה לא מהבית מצערת (האמת שההתעקשות הייתה של המוסכניק שלי
שגרס חד משמעית שזהו החלק התקול). תוכל לומר אמרתי לך בגדול אם החלפת מחשב תפתור את התקלה למרות שכל המוסכים טוענים שלא :-) . אשמח אם תעדכן אותי מתי זה יתאפשר. עריכה: אכן התכוונתי למחשב... |
1 צירוף קובץ(ים)
אני מצרף תמונה של חלק שיש לי חשד שקשור לתקלה. היום ראיתי שאינו סגור היטב ואחרי
שהידקתי אותו ניראה שהתקלה לא חוזרת על עצמה (לפחות לא בכמה ק"מ הבאים). אשמח לשמוע מהו החלק והאם ייתכן שהוא הגורם. תודה :-) |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 04:23. |