![]() |
דוד מה זה צנרת החוטים עם איזולירבנד שים צינור שרשורי בצבע כחול גם יפה וגם שומר על החוטים
|
לא היה זמן להתעסק עם החוטים היו לי בעיות מכניות יותר גדולות, ברור שנסדר הכל.
יאיר אין לדלג. צריך לדעת מה "החלק" שהוספתי. תתחיל לחשוב, כי עידן לא לקח את הלימונים. :) הנה רמז, "החלק" משמש גם באקווריום דגים, קניתי אותו ב-3 שקלים. :) דוד. |
שסתום אל חזור או וואקום לא יודע
תעזוב אותי הלימונים שלך עוזרים לי מהצינון שאני נמצא ואם תעצבן אותי גם אלכס לא יעזור |
טוב רק בגלל שאתה מצונן אגלה לך. :)
הוספתי ברז של אקווריום דגים מתכוונן, על צינור הווקום שהולך מהסעפת ליחידת הווקום, שפותחת את הדלתית בצינור הדחיסה לסעפת. ע"י כך ניתן לווסט את כמות הגדישה. לפני זה הטורבו גדש 1.2 באר. זה מצב שלאורך זמן יסדוק את הראש ויהרוס את הבוכנות. עכשיו אפשר לגדוש בין 0.5 ל- 1.2 באר, לפי הכיוון. כרגע זה מכוון על 0.8 באר בערך. הדבר נעשה בגלל החברה של הבן, שרגלה כבדה על הגז. :) דוד. |
הבעיה שהפונטו של דוד עדיין לא משודרגת אני צריך אינטרקולר חזיתי וצנרת גדולה וישירה ולא איזה סופית עגולה ויפה וצריך הנמכה של 40 מ"מ מקדימה לפחת אז תגיד לבן לחסוך
ואחרי זה אין סיפורים יותר איפה אנשי ה-HGT רוצה לראות אבק |
כל כך הרבה שינויים ותוספות רק כדי "להראות אבק" לפונטו HGT?
האם יש איזה אירוע טראומטי בעברך שקשור לפונטו HGT? :) |
ששששששששש מישהו הגיע לא לקשקש
|
צטט:
אגב, הבעיה של החום מנוע שלך נפתרה לאחר מה שעשינו ?. אני מתנצל בשם הרודוויילר שגנב לך את הקופסה עם הברגים וברח. :) דוד. |
צטט:
|
חידשתי את רוב מערכת הקירור ברכב (רדיאטור, מיכל מים חדש, טרמוסטט והצינור שיוצא ממשאבת המים)
תודה ענקית לדוד והבן שפשוט שני תותחים. בינתיים המחוג לא משחק כמו בעבר ונשאר יחסית קבוע. אבדוק בהמשך ואעדכן! |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:06. |