![]() |
צטט:
|
אם היה רק על הפלאגים שקרובים לפתח מילוי השמן, אז הייתי מבין (גם באמת פספסתי במילויים האחרונים, לא השקעתי בשימוש במשפך)
אבל יש גם בפלאג 4 שכל קשר בינו לבין פתח המילוי מקרי בהחלט. באיזור צילינדרים 1,2 יש שמן שחור, כך שמדובר בשמן משומש, ולא כזה שנשפך בעת המילוי. החלטתי שזה בגלל צינור הנשם שהפך לבלוי, והחלפתי לצינור חדש. מאור, בינתיים אני לא מזהה שצינור הנשם נוזל. אני אנקה טוב טוב את האיזור ונראה אם מצטבר שוב שמן. |
צטט:
|
מה שמדאיג אותי זה, "ובנוסף, שמתי לב היום שבלחיצה חזקה על הגז ישנו מעט עשן לבן."
מקווה שלא חזרנו להתחלה. דוד. |
דוד, אני אעקוב אחר הנושא.
גם נבדוק עכשיו במנוע קר אם יש עשן. יאיר, אני עד עכשיו מחכה לתשובה בקשר לגומיה :D |
אתמול בערב תפסתי את הבחור ולצערי הרכב כבר נמכר לברזל
|
1 צירוף קובץ(ים)
צטט:
לפתע הופיע לי טור מצד ימין וכול הסדר השתבש. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. דוד. |
צילמתי וידאו של העשן, הוא עולה ליוטיוב ברגעים אלה.
אם אתה רוצה לשים תמונה מסויימת על שולחן העבודה לחץ עליה בלחצן הימני ואז לחץ על "קבע כרקע שולחן עבודה" שזה כנראה מה שעשית בטעות לתמונה של הפונטו. אם אתה רוצה את אחד מהרקעים המקוריים של ווינדוס: לחץ על הלחצן הימני במקום ריק על שולחן העבודה, ואז בחר ב"התאם אישית" ושם בחר את ערכת הנושא שאתה רוצה. |
אה לא הבנתי אותך נכון, חשבתי שהשטח מצד ימין נוצר בגלל שרזולוצית התמונה קטנה מרזולוצית המסך.
יש בחלק העליון של הסרגל הזה כמה נקודות. שים עליהם את העכבר, לחץ בשמאלי לחיצה ארוכה, ותוך כדי שאתה מחזיק, גרור את זה אל מרכז המסך. עכשיו בטח יהיה לך למעלה X, תשתמש בו. |
טוב יש לנו סרטון.
כשהנעתי את הרכב יצא עשן לבן למשך שניה וחצי ומיד נעלם. כנראה הצטברות של לחות מהלילה. בתחילת הסרטון אפשר לראות שאין עשן כלל בסרק. לאחר מכן צילמתי כשאני נותן גז. אפשר לראות שיש עשן לבן. http://www.youtube.com/watch?v=W9Es-K9IOSI |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:33. |