![]() |
מארק, אני רואה שאתה מתקשה להגיע לרחובות. אם נוח לך יותר להיפגש עם יאיר בפ"ת לקבל את הכסף ולמסור את המצערת. ואני אחסוך את הכוס קפה. אז תגיד.:)
לגבי המפסק לתא המטען שהבטחתי לך, תקבל בפעם אחרת. ההורים של יאיר גרים בפ"ת. הוא נימצא שם כמה פעמים בשבוע, וגם בא אלי להציק. :) דוד. |
צטט:
|
לפני שנים פ"ת ובני ברק היו אותה העיר. במשך הזמן הופרדו הרשויות.
דוד. |
האמת שזה לא דחוף לי... אבל אם זה דחוף לך ואתה צריך את החלק אז אנסה לתאם עם יאיר
להפגש לצורך המסירה :) . |
כן זה דחוף לי. משום שאני רוצה שיאיר ירכיב את המצערת לרכב של השכנה שלו.
ואת השנייה למסור לטכנאי לבדיקה. תאם עם יאיר בבקשה. מיד אשלח לך את מס' הנייד שלו. דוד. |
סגור,
היום ומחר אני כל היום באריאל אבל ביום חמישי אדבר איתו ונתאם איפה להיפגש. אם יאיר לא נמצא באזור בחמישי, אנסה לקפוץ לרחובות למסור לך את החלק בשישי. |
צטט:
|
מה עשיתי לך שאתה מזכיר לי את הגנבים ?. :)
הכנתי לך תגובה מרגיזה אחרי שתיתן למארק את הכסף. אם תמשיך להרגיז אכתוב אותה בפורום.:) רוצה רמז ?, "לתפוס 3 ציפורים במכה אחת". דוד. |
עדכון מארץ העידכונים. למרות שלא אני זה שצריך לעדכן. :)
בשיחת טלפון שנערכה הבוקר בין יאיר למארק, התברר שהתקלה חזרה. אמרתי מס' פעמים שהתקלה לא מבית המצערת, אבל קולי לא נישמע. האמת שלא האמנתי שלמראק יהיה אומץ להגיד זאת, לאחר הוויכוחים שהיו בשרשור. כל הכבוד מארק. מחכים לעדכון שלך. עריכה: הופס, קיבלתי את הנ"ל בה"פ ממארק. לא מספיק ה"פ יש לעדכן בפורום. דוד. |
האמת שבדיוק התכוונתי לעדכן פה רק שרציתי קודם לעדכן אותך אישית (ראה הודעה פרטית).
תאמין לי שאם לא הייתי רוצה שזה יהיה כתוב פה, לא הייתי אומר זאת ליאיר (שברור שיאמר לך) ובטח לא לך (שברור שתרשום את זה פה במהירות הבזק). השמחה לאיד שלך אינה במקום, אני בסה"כ רוצה לפתור את התקלה המזורגגת הזאת ולהיפתר ממנה אחת ולתמיד. דוד, לומר ממה לא נובעת התקלה זאת חצי חוכמה. החוכמה הגדולה בתור מכונאי זה לומר ממה כן נובעת התקלה וכיצד פותרים אותה. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 04:23. |