![]() |
אני עכשיו אצל דוד ואני לא מיתכוון לעשות פה שבת למה האישה תהרוג אותי
עכשיו אני עושה לעידן החלפת שמן בגיר של הפונטו שלו מסוכן להיות פה סינג'רו אותי:) דוד עבד עלי נתן לי לעשות את העבודה במקומו |
היום לא הייתי בבאר שבע בשעות בהן החנות פתוחה.
יצאתי לכיוון מאור30 בשעה 5:45 בבוקר. (בשרשור נפרד מחר נספר מה עשינו אצלו.) מאור הביא לי חוט הצתה בשביל צילינדר מספר 4. איפה שברח הניצוץ. בדרך חזרה לבאר שבע, ממש לקראת ההגעה הרגשתי שהרכב נחלש. פתיחת מכסה המנוע גילתה שהתחיל לברוח ניצוץ בצילינדר מס' 1 (אותו אחד עם הפלאג הארור) המשותף בין צילינדרים 1 ו-4 הוא כמובן סליל ההצתה. דרך אגב מדובר בסליל ישן, הסליל של צילינדרים 2-3 הוא סליל חדש. האם יש להאשים את הסליל? הרי שהוא נותן ניצוץ, אבל הניצוץ פורץ ממש במפגש בין הפלאג לחוט ההצתה. |
כבר איבדתי אותך בשרשור
למה לא החלפת את כל חוטי ההצתה והפלגים לחדשים? |
הלכתי לקנות, בחנות לא היה חוטי הצתה.
אז הזמינו לי חוטי הצתה ופלאגים מתאימים לפונטו. אמרו לי לבוא לקחת למחרת. באתי למחרת, הגיעו רק הפלאגים. מישהו במחסן של החלפים עשה פאדיחה עם המשלוח לחנות. אמרו לי לבוא ביום ראשון (היום), אבל לא הייתי בבאר שבע כל היום. בגלל ששילמתי מראש עבור ההזמנה, אז לא קניתי במקום אחר היום. זה הכל. מחר בבוקר אקח את חוטי ההצתה וארכיב הכל. |
כל הכבוד על ההחלפה של רדיאטור החימום אבל מה קורה עם חוטי ההצתה והמצתים ?
חבל שיהרס לך חלק יקר כמו ממיר קטליטי בגלל כל הנסיעות שלך |
היום הייתי בחנות החלפים ולקחתי את חוטי ההצתה (הפעם כתוב עליהם 8mm, על הקודמים כתוב 7mm)
עכשיו באתי להחליף את הפלאגים, ואני מגלה שהבוקסה של הפלאגים שיש לי ביד לא מצליחה לפתוח את הפלאגים המקוריים, אלא מסתובבת עליהם בחופשיות. הבוקסה 17 מ"מ. המצת של דוד דווקא יוצא, למרות שגם אצלו יש קצת חופש, אבל הפלאג מצליח להתפס ולהסתובב. יש לי עוד 3 בוקסות אחרות לפלאגים. אני לא זוכר איזה גדלים. אני מקווה שיש לי את מה שצריך (16 מ"מ ?) בערב אהיה בבית ואחליף. |
נדפקתי, יש פה בוקסות לפלאגים במידות 17,19,21,24
ה-17 גדול מידי בשביל הפלאגים המקוריים. מחר ב-8 בבוקר לימודים ומיד אחרי זה עבודה עד 10 בלילה, אז לא יהיה זמן לקפוץ לקנות. נעדכן שוב בקרוב. |
1 צירוף קובץ(ים)
צטט:
הפלאגים המקורים אצלך הם במידה של 16 ממ ברכבים שיש על הכביש יש פלאג של 21 ופלאג של 16 כמובן שמידה זו לא קובעת את גודל ההברגה בראש המנוע |
חבר'ה,
הגיע העדכון שכולם חיכו לו: אתמול הספקתי לקנות בוקסה 16 עמוקה. וגם קניתי צינור למערכת קירור, אבל זה לשרשור השני כבר. היום ניצלתי את החלון במערכת הלימודים לביצוע ההחלפה, החלפתי את הפלאגים וחוטי ההצתה. נכון לעכשיו אין שום בריחת ניצוץ ושום קירטועים. אבל כך גם היה אצל מאור כשהחלפתי חוט אחד בלבד. רק אחרי 150 ק"מ התחיל לברוח ניצוץ בצילינדר 1. נעקוב אחרי מה שקורה שם ונעדכן. הפלאגים שהוצאתי היו עם שמן בחלק העליון של ההברגה, ומפוייחים בחלק התחתון של הפלאג. החלק בו נוצר הניצוץ היה נקי. אבל השאר עם אבקה קשה בצבע לבן. ממה נובעת ההרטבה בחלק של ההברגה? נזילה מאטם מכסה שסתומים? ובנוסף, שמתי לב היום שבלחיצה חזקה על הגז ישנו מעט עשן לבן. לא ענן סמיך, אלא ממש מעט. |
כניראה באמת קיימת נזילה מהאטם מיכסה שסתומים עצמו. אחרי שהחלפת את הנשם עדיין יש שם נזילה באיזור שלו?
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:24. |