![]() |
2 צירוף קובץ(ים)
טוב, אז עידכון קצרצר. עדיין לא התקנתי את הסט שעונים, לא היה לי זמן להתעסק עקב עבודה חדשה אבל יותקן בקרוב.
בכל מקרה.. אשתף אותכם בפרוייקט הבא שלי :twisted:: חצאיות - יש ספויילר - יוזמן בקרוב צביעת הג'אנטים (לא בטוח, אך לא בזמן הקרוב) פרוייקט אנג'ל אייז - גם בתהליך הזמנה מוט מייצב תחתון - יש (מחכה גם לעליון בשביל להתקין) להלן פוטושופ של הHGLX: |
נראה מכוער אש.
יותר מידי ערבי. |
באמת לא משהו.
הצעה שלי מכור את הרכב ורכוש HGT. אני בגישה של אם כבר משקיעים כסף אז עדיף להנות ממנו גם אם זה דורש עוד קצת דלק. אם זה היה רק צמיגים ועוד כמה קטנות, אז עדיף היה להשאר עם ה-ELX. בכל מקרה, HGT היא נקודת התחלה הרבה יותר טובה לכל שינויי העיצוב הללו. דבר נוסף, נסה את ידית דלת הנהג להשאיר שחורה. (את האחורית לצבוע) מראות, להשאיר בשחור. |
1 צירוף קובץ(ים)
HGT לא תהיה.
השינויים הקוסמטים כפי שהם בתמונה יצעו לפועל (אולי באמת פרט לגלגלים, השחרת חלונות + פנסים אחוריים) שבאמת נותן קצת לוק של ערבי. את הרכב שלי אני ממש אוהב, הדבר היחידי שהייתי מוכן להחליף איתו זה ספורטינג 3 דלתות, HGT לא בא בחשבון. אולי זאת אופציה: (למרות שאני דיי מפחד על הדלתות): |
תחליף ל HGT
|
אפשר הסבר למה בדיוק להחליף ל-HGT?
|
כי כרגע אתה נוסע כמו בחיקוי של hgt ... כמו הערסים עם חולצות הארמני למינהם.
אתה תהנה הרבה יותר מhgt. וכל העניין של החולצות זה סתם בצחוק אל תעלב יש לך אוטו יפה מאוד. |
אם כל הכבוד בתור בן אדם שהיה לו גם ספייס וגם hgt.
מבחינה כספית ,מבחינת חלקי חילוף,צריכת דלק,נוחות אין בסיס להשוואה. הספייס הרבה יותר נוחה וחסכונית . תלוי מה הבן אדם מחפש . ערן במיקרה חבר טוב שלי ובתור בן אדם שהולך להיות סטודנט לא מחפש את ההשקעה הכספית ברכב ספורט. זה שהוא עושה את כל הפרויקטים האלו,זה בגלל שיש לו ידיים זהב והוא עושה את זה בכלום כסף. בהצלחה ערן בכל מעשי ידיך שחף קריספל. |
תודה רבה שחף, מה שהוא רשם זאת בדיוק דעתי
השיפורים נלקחים מה-HGT רק מכיוון שזה מה שיש בארץ, ובמחיר הכי זול במידה והיה קיטים aftermarket בארץ, זה מה שהייתי מתקין. ה-elx מתאים לי בול, הוא פרקטי, זול לאחזקה, אמין, חסכוני ברמות ויש לו גם מספיק כוח. ואני מבטיח שאני עוד יביא קיט GSR, ובעזרת השם remap ונעלה אותה ל-100 כ"ס. |
כל הכבוד, אבל אחרי remap הבלאי יהיה גבוהה יותר/צריכת דלק.
תבדוק קודם אם זה שווה לך. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:22. |