![]() |
צטט:
עכשיו שהישתחררתי מהצרה הזו אני פנוי לעיניים אחרים כמו הרכב של השכנה שלי הוא צריך בית מצערת כי יש לה סחיבת אוויר מהצירים אם תוכל להעלות את החשבונית כי בכל זאת ממש קשה לי להאמין עד שאני לא רואה חוץ מיזה אני אשמח לקבל את המספר טלפון ומיקום של הפירוקיה בכדי שאני יקנה מהם את החלק ואולי בדרך נס יהיה להם חישן קראנק לטנדר שלי |
יאיר, למה שלא תיקח את שני בתי המצערת שברשותי, ותרכיב לשכנה שלך ?.
מתחייב שלפחות בזה שהורדתי מהספייס שלי, אין סחיבת אוויר מציר הפרפר. אבדוק אם יש חיישן קרנק, בטנדר מיצובושי ממנו קניתי לקבריו' של עידן את ווסט הדלק. הופס, גילתי עוד סוד מקצועי. :) דוד. |
צטט:
בכל מקרה, יותר מאוחר אנבור בניירת באוטו ואמצא בשבילך את החשבונית. הפירוקייה נמצאת בא.ת סגולה בפ"ת. כשאמצא את החשבונית, הכתובת והטלפון צריכים להיות רשומים שם. |
לא עינין של שקר חלילה אך מה טוב יותר ממראה עינים
|
יאיר צדקת.
צלצלתי עכשיו לשתי פירוקיות בא.ת סגולה עליהם רפי המליץ בשרשור אחר. באחת אין ולא היה מצערת. בשנייה ביקשו 694 ש"ח כולל מע"מ. ניסיתי את השיטה של מארק "אני הולך" ואמרתי שאני מכונאי שעובד במקצוע וגם משלם במזומן. המחיר ירד ל- 590 כולל מע"מ. לגבי האחריות אמר שלושה חודשים. לגבי החזר תשלום במידה שהמצערת לא תקינה אמר, בשום אופן לא תקבל כסף חזרה, "אני ישר איתך". מקסימום תקבל מצערת אחרת או זיכוי לקניה הבאה. מי שלא מאמין יכול לצלצל אליהם, הנה הקישור. http://www.d.co.il/16821940/28050/ מארק לפני שניסגור את ההחזרה, אני רוצה להרכיב את שלי (זאת שאצלך)על הספייס שלי ולבדוק אם המוסך לא גרם נזק לחיישנים של המצערת כבר הד"מ. יעידו יאיר ועידן שהספייס שלי הניע ועבד כמו שעון. בכול אופן נמתין לחשבונית ולמס' הטלפון. דוד. |
היפר חלף יש לי נסיון איתם הם לא כל כך זולים בהרבה מקרים
|
יאיר, לאור התגובה שלך, אפתח עכשיו בסידרת צלצולים לפירוקיות.
במילא הרחוב סגור ואין לי מה לעשות. :) דוד. |
1 צירוף קובץ(ים)
אז ככה...
דוד, בתור מי שפגש כמה פעמים, היית יכול לסמוך קצת יותר על המילה שלי. לא ניראה לי שנתתי לך סיבה כלשהי לפקפק באמינותי. לגבי בית המצערת, מה בדיוק "דפק" המוסך בחיישנים?! סה"כ כפי שאתה אמרת, לפרק כמה ברגים. חבל שאתה מתחיל לזגזג עם האמירות שלך כשזה התחיל ב"תבוא ותיקח את הכסף" ועכשיו פתאום אתה רוצה לבדוק. אל תשכח גם שאצלך בית המצערת שלי המקורית, שלטענתך היא תקינה לחלוטין כמו גם זאת שמכרת לי (לדבריך). מלבד לנסוע עם בית המצערת שלך באוטו, לא בוצע בה כל שימוש ויתר על כן היחיד שפירק אותה הוא בעל מוסך פיאט מול העיניים שלי, מהרגע שהיא ירדה מהאוטו הכנסתי אותה ישירות לתא המטען. כך או כך, אגיע ותבדוק מה שאתה צריך. לעיניין ההתחייבויות - נאמר לי כי גם אם החלק תקין והבעיה לא נפתרת אני יכול להגיע עד יום ראשון להחזירו והחיוב באשראי יבוטל (התחייבות של בעל הפירוקייה). יתר על כן, והחשוב יותר זה שבעל המוסך שבו אני מטפל (ואני מכיר אותו כמה שנים) התחייב שאם זה לא יפתור את התקלה הוא יסתדר אישית מול בעל הפירוקייה ואני יכול להיות רגוע בנושא. ועכשיו ההוכחה (פשוט בדיחה, ממש בית משפט עשיתם פה): |
חלילה לי לפקפק באמינותך.
אותי לפחות שיכנעת, ואני מקווה שהתקלה לא תחזור. מה שכתבתי הוא ללא קשר להחזרת הכסף. זה היה כדי לזרז אותך להעלות את החשבונית. ולא כדי לזגזג :) את הבדיקה אני יכול לעשות ביום אחר. אתה יכול לבוא גם באחד הערבים ואם הרחוב יהיה סגור ניפגש בקצה. אם הרחוב יהיה סגור וניפגש בקצה, אז תפסיד את הכוס קפה. :) דוד. |
אם ככה אז הצלחת במשימה, אכן ירדתי תוך כמה דקות לאוטו כדי לצלם את הקבלה.
אני שמח שהשתכנעת :-) . הבטחת כוס קפה, לא אוותר עליו ;-) . |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 04:23. |