![]() |
נראה שהיה מפגש טוב, חבל שאין לי פיאט :)
|
אשתדל להגיע למפגש הבא...אם אפשר לארגן באשדוד זה יהיה טוב :razz:
|
היה אחלה מפגש היום . אשמח שיגעו יותר ויותר פעם הבאה .
מי שצילם שיעלה תמונות . |
צטט:
|
שמעון דארלינג, לכבוד הוא לי שמשורר הפורום הרשמי (גם המשורר רשמי וגם הפורום, כן?) שואל לשלומי ותוהה היכן אני.
מאחר ובימים אלה רק רפי ורענן יודעים במה אני מתעסקת, באמת קשה למצוא אותי (אני מסכימה איתך שרפי וירטואלי לחלוטין). בינתיים אני יכולה לעדכן שאני לא מגיעה למפגשי מועדון כי הפונטו שלי נראת כמו משהו שבקרוב יצטרכו להגיד עליו קדיש וכי בכלליות, זה ממש בושה מה שאני עושה לה מאז שהתחלתי ללמוד ומצאתי בחור. אם וכאשר אצליח לאחר הלימודים (שסיומם קרוב מתמיד...) לרכוש לעצמי פונטו דנדשה כמו שאני חולמת, אני בהחלט אגיע למפגשים ולו רק כדי להוציא עיניים ;) |
הילה
את תתקבלי בברכה במפגשים גם עם פיאט מלאה בבוץ ולכלוך וגם ללא פיאט בכלל.
בהצלחה בכל מעשייך ובברכה - רפי לין |
לצערי לא יצא לי להגיע למיפגש עקב סיבות מצערות אישיות
איך ולמי אני אמור ליפנות בכדי להירשם באופן רישמי למועדון (תשלום וכו) כי הבנתי שהיתה אפשרות כזו במיפגש |
מקווה להבא שתיהיה התחשבות בדרומים!
|
נראה כי באמת היה אחד המפגשים האיכותיים, תענוג לראות את ההענות הגבוהה של חברי המועדון וגם לאלו שעדיין לא!
דבר נוסף, ברכות לאלו אשר הצטרפו אלינו אל הנהלת מועדון פיאט, שכן את כל שלוש הקולגות החדשות אני מכיר היטב ולבטח יודע שמדובר בחברים אשר רק יוסיפו הן ביוזמה והן ביצירתיות במפגשי המועדון!:) לצערי הרב, נפצר ממני מלהגיע ביום שישי ברגע האחרון בשל משהו אישי :( וכך גם לעוד 3 קופה נוספות אך אין ספק שמפגש נוסף יתקיים בקרוב וגם טיול המתוכנן לקיץ הקרוב כך שעוד נשתמע :wink: שיהיה שבוע טוב לכולם, כל המעוניין להצטרף למועדון וכמובן לקבל חולצה, מדבקה, כובע ודגלים שיצאו בקרוב נא לשלוח ה"פ לי או לאחד המנהלים האחרים בברכה ארז |
היי לכולם,
מתי ואיפה המפגש הבא? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 09:25. |