![]() |
לאחר ששמתי שוב את גל הזיזים במקומו ועשיתי הכל הרבה יותר מדוייק עם קליבר חשמלי שרושם מדוייק את המספר חסרים לי שתי שימסים אך שמתי את ההכי קרובים שיש לי בגודל ובדקתי מרווחים בשתי שסתומים יש מרווחים . אחד של 0.9 מ"מ ואחד של 0.11 מילימטר כמובן שמותר לחרוג עד 0.5 אך לקחתי צאנס וחיברתי הכל וניסיתי להניע לראות אם יש שיפור ויש שיפור בעשן אבל המנוע מזייף ,כיבית את המנוע ועכשיו אני צריך שתי שימסים של 4.100 ושל 4.125 עשיתי הכל מדוויק לפי הקליבר החשמלי במאית הנקודה.
אשמח אם למישהו יש שימסים למכור לי אני יישלם כמה שצריך פשוט אני לא מצליח להשיג. ניסיתי להבין לגביי הכסטית אך לא מצאתי מספר ויש לי 8 כסטות מהראש הקודם בטוח אפשר להתאים משהו. מחר אני יעבוד כל היום על האוטו ומקווה לסיים. תודה רבה בן. |
יופי אתה מתקדם
עכשיו בשני המקומות שאתה צריך להחליף שימסים בדוק מהראש הקודם את גובה הכוסיות וגם שם יש הבדלים כך שתוכל להחליף רק בשני המקומות האלה ולהתאים גובה. תן לי צילצול בצהרים אם לא הסתדרתה אקנה לך שימסים |
אחריי הנעה היום,המנוע פועל ב-3000 סל"ד בסרק אך שאני מסתכל על המנוע הוא פועל חלק ,שום תזוזות לא רגילות,רצועת הטיימינג כבר לא עושה רעש (כנראה בגלל מותחן האביזרים).
פתחתי את שתי הברגים של בית המצערת ,ניתקתי את מנוע הצעדים,פירקתי אותו (הוא מחובר עם שתי ברגי אלן כוכב 4MM) וריססתי עליו ספרי קרבורטורים,מותר לנקות את מנוע הצעדים עם נייר אחרי ניקוי עם ספריי קרבורטור זה לא נראה לי מבריק. אני ייחבר את זה אחרי שאקבל תשובה ואעדכן תודה רבה בן. |
הרכבתי את מנוע הצעדים ,אחרי שניקיתי גם את בית המצערת עם ספרי קרבורטור בכמות גדולה.
חיברתי הכל והמנוע חזר לקדמותו 1000-2500 טורים,כאילו אני נותן ועוזב את הגז....מוזר. |
שאלה ? האם מישהו התעסק עם הטורים שלך ..? במצערת ?
אני אביא כבל דיאגנוסטיקה ביום ראשון אבצע דיאגנוסטיקה למחשב רכב נראה מי מצייץ שם . נושא הסל"ד יפתר . עמית |
יש לי מחשב של פונטו SX60 לחבר אותו?
בינתיים ניתן לסוע עם הרכב? יכול להיגרם נזק? אף אחד לא נגע לי בטורים...לפחות לא שהאוטו היה אצלי. |
בכדי שמנוע צעדים או חיישן חמצן צריכים להכנס לפעולה וללמוד את השינוי צריך לעשות ריסט למחשב הרכב.
הוצא את קוטב המינוס מהמצבר וחבר אותו במגע עם הפלוס לאחר מכן חבר את הקוטב המינוס בחזרה |
לא עזר השארתי את קוטב המינוס על הפלוס כרבע שעה ולאחר מכן חיברתי,הצב זהה.
יש לציין שהמנוע פועל חלק ולא יוצא עשן אבל הטורים דפוקים,יכול להיות שמנוע הצעדים סיים את עבודתו? |
אחרי שניקית את מנוע הצעדים טוב טוב עד להברקה אתה צריך לאפס את המחשב או ע"י הוצאת קוטב המינוס כמו שיאיר אמר
או לחילופין נסה לנתק את הכבל מהמחשב ולהחזיר אחרי דקה. אצלי זה גם היה וזה הסתדר. על מנת שהמחשב "ילמד" את השינוי לפי מה שהבנתי אמורים לתת לו להגיע לטמפ' עבודה ולא למשוך הילוכים מעל 3000 סל"ד |
בוא נבדוק את חיישן חמצן הוצא את התקע היכן שהוא מחובר ועשה עוד פעם ריסט למחשב .
כך הרכב יעבוד על ברירת מחדל ללא חיישן חמצן. בדוק מאיזור חיבור חיישן חמצן יוצא צינורית וואקום שמחוברת לסעפת יניקה בדוק שמחובר וללא סדקים ועדכן |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:35. |