![]() |
1. מורידים על מכות פח. מחירון זה לרכב בלי מכות, מבחינת הפח, כל מכה או שריטה יש להוריד עליה מהסכום הדרוש. ז"א מקזזים את עלות התיקון מהמחיר שדורש המוכר.
2. חלק יקר הוא המנוע של ההגה החשמלי מה שקוראים כאן מצב City ולא מומלץ לנסוע במצב זה, רק בחניות קשות. יקר זה עניין השוואתי, לעומת מה יקר? תן טווח מחירים שאת מגדיר אותו יקר. |
סכומים יקרים בישבילי,זה סכומים שעוברים את ה1000 ש"ח.
אגב אשמח לדעת האם ההגה החשמלי של הפונטו הוא כל כך בעייתי. פשוט אני מתסכל עכשיו בהודעות בפורום ובאינטרנט ואני רואה שהמנוע הגה הולך מהר מאוד ועלותו כ3000 שקל.... רציתי לדעת האם הבעיה של המנוע חשמלי תקפה גם לפונטו ספייס שנת 2003.. והאם בבדיקת הרכב הם בודקים גם את מנוע ההגה |
תקף , הוא לא הולך כלכך מהר מחזיק כ 100,000 בממוצע ותיקון עולה כ 500 ש"ח . לא סיפור .
|
הרכב עצמו עבר 70 אלף ק"מ.זאת אומרת שיהיה לי ראש שקט ב30 אלף K הבאים?
אגב ידוע לך אולי אם בזמן בדיקת הרכב הם מתייחסים גם לבעיות הגה[מנוע הגה] ? |
לא לא לא לא... אין חוקים יכול ללכת גם אחרי 10,000 וגם 60,000 . זמן סביר זה כ 100,000 תלוי בכמות המסה והעומס שמפעילים על ההגה . אין דרך לדעת זאת .
|
הבעיה שהרכב יד 4,ואין לי מושג איך התנהגו אליו...
לכן אני מפחד בנושא הזה |
שלי היה יד 5 והתנהגתי אליו יפה מאוד כמו ולפי מצבו המכני והקוסמטי אני מאמין שגם קודמיו, ולרכבים שהם 7 או 8 שנים על הכביש אין ממש משמעות ליד בייחוד עם המצב של הרכב הוא טוב, אל תצפה לשלמות מרכב משומש , ורק שתדע כל רכב שתקנה משומש יהיו לו בעיות ואתה תיתקל במצבים מעצבנים ומדכאים, אבל אין מה לעשות , זה בא עם החבילה, אם אתה לא מוכן לקבל את זה , אז תחכה קצת עם קניית רכב.
|
ירדתי מהפונטו ההיא עם ה70 אלף,המוכר מסרב להוריד ממחיר הרכב כאשר ואם התגלה משהו פגום ברכב
הוא מתחייב רק על מנוע גיר ושילדה.. |
זאת לא סיבה לוותר עליה ... גם אני לא הייתי מוכן להתחייב על משהו מעבר ואני די בטוח שאף אחד אחר לא היה מתחייב...
|
הבעיה שלרכב יש טסט בעוד חודש....ולקחת רכב כזה לבדיקה בלי להתחייב לשאר מכלולי הרכב [היקרים]
זה כמו לקנות חתול בשק.. הגיר המנוע והשילדה יכולים להיות תקינים אבל לך תידע מה מצב הצמיגים\ברקסים\מנוע ההגה\וכל שאר מכלולי הרכב.. אין טעם לקנות את הרכב ב26 אלף שקל לקחת אותו לבדיקה לפני טסט ולצאת בנזק טיפולי של 3000 שקל.. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:25. |