![]() |
ואיך זה מסתדר אם ההסבר שהוא נחוץ רק להנעה הראשונית, כדי "לומר" למחשב איזה מזרק יקבל פקודה ראשון ?.
דוד. |
אני חושב שיש לך טעות הרי לא היו עושים את זה
התיזמון הוא אלקטרוני לגמרי, כלומר מערכת מקבלת אות מחיישן קרנק ומחיישן בית המצערת ומועבר למחשב הרכב שמנהל את ההצתה בין קידום ההצתה או איחור ההצתה. ועובדה אז למה לא הרכיבו את זה בפונטו הרגיל כל זה מקושר לטורבו ולעומסים למפות ההצתה ולניתוקי ההצתה במהירויות גבוהות |
יכול להיות שבזמן שאתה מוציא את הקונקטור של תזמון ההזרקה,
המחשב נכנס למצב שהוא משדר אותו למזרקים במצב סרק. כשתוציא את הקונקטור תעשה סיבוב ולחיצה יפה ותראה שהוא מגיב ולא נחנק. יכול להיות גם שהשמן עלה לאחד החיישנים לכלוך או שבב ושהפריע לחיישן. |
uno1.4, לא ניתן לדון בסוגיה עם המילים "יכול להיות".
יאיר, הטעות אינה שלי. כבר כתבתי שאיני מכיר את החיישן, ולא נתקלתי בו מעולם. רפי לין כתב: "החיישן חשוב רק לזיהוי מזרק אחד בזמן הנעת המנוע ולאחר שהוא מונע ופועל כשורה כבר אין בו צורך". לפי מה שהראה לי הערב הבן, הרכב מניע יפה גם עם ניתוק החיישן. הצלחתי להבין ממה ששלח לי רפי במייל, שזה לא מדויק. תפקיד החיישן לקבוע את נקודת ההזרקה, כאשר הדלק מוזרק עם פתיחת כל שסתום היניקה. לכן לא נראה לי שהחיישן מנהל את סדר ההצתה. כך חשבו גם 3 מוסכים בלוד, שלא הצליחו לפתור את הבעיה. נחכה לתגובה של רפי. דוד |
צודק אבל בסוגייה כזאת אני חושב שאתה צריך לקחת כל הצעה או לפחות להקשיב לה.
מכיוון שאף אחד לא מבין בפעולת החיישן נסה את מה שאמרתי אם בכלל זה נשמע לך הגיוני?. |
חיישן תזמון הזרקה
אצלי בכתובים זה מופיע בפרוש כחיישן תזמון הזרקה וראית זאת גם במה ששלחתי לך בדוא"ל.
עשה נסיון לנתק את מצבר המכונית ולאחר זמן מה חברו מחדש ואז כמחבר החיישן הזרקה מנותק, נסה להניע המנוע ועדכן בתוצאות. בברכה - רפי לין |
צטט:
הבעיה שאני לא יכול ללחוץ גז משום שהמנוע עדיין בהרצה, 500 ק"מ, ולאחר מכן החלפת שמן ומסנן. זאת כדי לזרוק את השבבים שיהיו עם התאמת המסבים והרינגים. כאשר ניתקנו את החיישן, נתתי גז רק עד ל- 2000 והמנוע לא נחנק. קר לי עכשיו לעבוד. :) כשתצא השמש אבדוק את מה שרפי אמר ואעדכן. דוד. |
רפי התעלומה לא תמה.
א. ניתקתי את החיישן. הנעתי ונתתי גז במקום מס' פעמים עד 2000 סל"ד. ההנעה היתה טובה הטורים עלו יפה והתגובה מצויינת. ב. עשיתי סיבוב של רבע שעה(עם חיישן מנותק) הנסיעה מצויינת ואין שום בעיות. ג. ניתקתי את המצבר ל-15 דקות, הרכבתי והנעתי. שום דבר לא השתנה (כאשר החיישן עדיין מנותק). שלא תבין לא נכון, אין כרגע שום בעיה ברכב. אין כל השפעה כאשר החיישן מורכב או מנותק. החברה רוצים לדעת, מה קורה כאן. לא נעזוב אותך, עד שתפתור את התעלומה. :) uno1.4, לא שכחתי אותך, בקשר לבלוקים של האונו טורבו. החבר של הבן, לו שייכים הבלוקים, צריך לבוא אלי. ברשותו אשלח לך את הנייד שלו בה"פ. אל תדאג הם אצלי, אם יגזים במחיר, אני כאן. דוד. |
3 צירוף קובץ(ים)
הוונטה של הGT נדלקת רק כאשר השעון חום עובר את החצי.
לכן החלטנו לנקות את הרדיאטור בטרם נזמין חדש. פירקנו את שני הצינורות. מהפלנג' (ליד הטרמוסטט)ומהצינור המחובר לצינור המתכת, הפננו אותם לכיוון למעלה. שפכנו שקית אחת חומצת מלח, הרתחנו מים בקומקום ושפכנו פנימה. ראו כמה ליכלוך יש בצינור התחתון לאחר רבע שעה. לפני כיומיים עשינו שטיפה ללא חומר ולא יצא כלום. דוד. |
עזוב אותך תזמין מאביפאטס רדיאטור ושיהיה עבה יותר עד 250 ש"ח
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:52. |