![]() |
הטיול שהיה היום הוא הטיול הטוב ביותר שהיה למועדון אי פעם.
תודה ענקית לצביקה על ארגון הטיול המעולה הזה, פשוט אין מילים! תודה לכל החברים שטרחו והגיעו לטיול, שמחתי להכיר את כולכם. גיא. |
ברצוני להתנצל מקרב לב בפני אלה שהגיעו ב 10 ולא מצאו אותנו.
הטעות הייתה שלי שלא הדגשתי שהשעה הוזזה ל 8 . אני לוקח אחריות על הטעות הזאת. ושוב מבקש סליחה כנה מאלה שהגיעו וחיכו לשוא. שוב סליחה צביקה |
זה אומנם הטיול הראשון שהגעתי אליו, ואני חייב לציין את היוזמה המבורכת וההשקעה בבניית המסלול.
על-אף זאת, אני חושב שהיה הרבה מקום לשיפור מבחינת הארגון, עצם זה שחלק הגיעו בשעה 10 מהווה כראיה לכך. אני חושב שלטיולים הבאים כדאי להוסיף קטעי הליכה קצרים לנקודות חמד, מפלים ונחלים. לא מסוג הדברים שדורשים הליכה קשה ומאומצת אלא מהדברים שיהפכו את הטיול לחוויה משותפת של קבוצה ולא נסיעה אינדיבידואלית ברכב. לגבי היום: היה ממש נחמד, קטעי נסיעה יפים ומזג האוויר היה מעולה, לא יכולנו לצפות למזג אוויר טוב יותר. מסיק הזיתים המאולתר היה משעשע. צר לי על כך שהיו חברים שלא הגיעו מסיבות שונות, ארגוניות וחוסר יכולת. אני מקווה שלטיולים הבאים נלמד כולנו ונוכל להוציא טיולים טובים יותר. תמונות יועלו בהמשך. בברכה, רענן. |
היי
בהמשך לדבריו של רענן הפקתי לקחים על כל המשתמע מכך .
חלק מאלה שהגיעו הסכימו איתי שיש לעשות טיול אחת לחודש . לכן הטיול הבא שאני אזום יהיה מאורגן הרבה יותר ומתחייב לתקן כל הטעויות שנעשו היום. אני שוב חוזר ומתנצל בפני אלה שהגיעו ב 10 |
אחת לחודש זה צפוף מדי, לדעתי.
חודשיים נשמע סביר. רענן. |
היי
מקובל בהחלט.
פעם בחודשיים |
טיול מעדון ראשון שלי שהגעתי , חבל מאוד שהייתי עייף אחרי 10 שעות עבודה
אבל אני חושב שהיה משתלם היה טיול מאוד יפה נופים יפים ומזג אוויר טוב המסלול היה מאוד מעניין במיוחד אחרי הזיתים נהיגה מאוד כיפית, לטיול הבא היה מאוד נחמד אם לא כול הדרך ניסע מהר, כי פשוט לא מספיקים להנות מהנוף פשוט הכול עובר מהר והיה הרבה נוף יפה , צריך גם יותר סתם לעצור אפילו לטייל היה נחמד או סתם לעצור בתצפית טובה ולעשן איזה נרגילה : ) על האש לפעם הבא היה נחמד . בקשר לתמונות ולסירטונים אני מקווה שהיה במהלך השבוע הזה מוכן הכול : ) ושוב תודה למעדון פיאט על הטיול=) |
שמת לב שנסעת בלי אורות כל הדרך? :p
בדרך חזרה אחרי איזו פנייה עמד שוטר, אתה היית מאחוריי, חשבתי שהוא יעצור אותך. הוא הסתכל ולא אמר כלום.. |
היה טיול מאוד נחמד. כרגיל בצפון הנופים יפים והמזג אויר היה נהדר. חבל באמת שהיתה אי הבנה בקשר לשעה כי כל אדם נוסף שהיה מצטרף לטיול היה נהנה. תודה לצביקה ולגיא על הארגון ועל המסלול. אני שמח שיצאתי בחיים עם הסיריון שלי עברתי איתה כמה רגעים מפחידים ביותר בטיול הזה, תשאלו את רענן חחח. כמו שרענן אמר לי שאמרתי לו שהאוטו גרוע, "זה לא האוטו, זה הנהג" ואני חושב שזה באמת ככה. שמחתי להכיר את כל האנשים שהגיעו פעם ראשונה לאירוע של המועדון, את "הילדים" בטיפו ואת שי עם הפונטו המושקעת. בקיצור היה כיף ומקווה שיהיו עוד כאלה אבל הפעם בלי אי הבנה.
|
21 תמונות הועלו לשרשור הבא:
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=2763 אם למישהו יש עוד תמונות/ סרטונים, בבקשה לשרשר לאותו שרשור עם מספרים מחוקים. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:01. |