![]() |
לא נעשה כיוון שסתומים
|
לא פורק שום חיישן פשוט ניקיתי את חיישן בית המצערת עם WD40
מנוע צעדים מחובר עם שתי ברגי אלן כוכב על בית המצערת |
שתהיה לי בריא
|
********* יש לי הרגשה שמדובר בנזק בלתי הפיך ושיפוץ חוזר.
אני יעמוד בהכל! שום דבר כבר לא מפחיד אותי. |
טוב הייתי עם עמית להערכת נזק
דוד פליטה אמצעי פגום מותחן רצועת אביזרים פגום ניקוי בית מצערת עם WD40 ...... כיוון שסתומים פגום ביותר הוסבר איך לעשות כיוון בן תעשה ריסט למחשב בכדי שיקרה את חיישן חמצן שהתקנתה ניקוי בית מצערת כמו שהוסבר קח לינק http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=7483 |
3 צירוף קובץ(ים)
יאיר ועמית תודה רבה על הטרחה לבוא ולעזור.
כיוון השסתומים ייסתיים מחר חסרים 4 שימסים. ניקוי בית המצערת גם ייתבצע מחר בניקוי ייסודי כולל ניקוי מנוע צעדים. מותחן רצועת אלטרנטור ייעשה גם מחר. את הדוד אני יילך לאיזה אחד ברחוב הרצל-סלמה ת"א זה יעלה בסביבות 200 שקל הוא הכי זול. זהו בסך הכל.... יאיר תבדוק אותי לגביי הדפים שהעלתי |
נראה טוב .. אחרי שתסיים תבדוק שוב ...
עמית |
נראה לי מוזר שמתוך ה-16 שימסים רק 4 מתאימים.
אם יש לך אופציה למיקרומטר הבדיקה תהיה טובה יותר ותסתיים גם מהר. קח בחשבון שאין לך טורק על הסגירה הראשונה שתשנה לך את המידות . ישנה אופציה להחליף את הכוסיות היכן שיושב השימס וגם להם יש מידות שונות לכן הייתי מנסה שלב ראשון להחליף שימסים ולא חשוב מה להתקין לסגור טורק ורק אחרכך לעשות עוד פעם את החישובים |
אחרי בדיקה חוזרת והרבה הרבה הרבה יותרמדוייק 5 שימסים נמצאו מתאימים,הזמנתי שלוש שעוד 5 דקות אני יילך לקחת אותם.
תופסן אביזרים קניתי במחיר של 90 שקל. אני אחזור הביתה וארכיב הכל ואבדוק עוד פעם . ומהו מומנט הסגירה? |
20NM בידית מומנט
הייתי סוגר במידה הזאת קודם כל ואח"כ מכין רשימה ולפי זה מחפש את השימסים לא מתאים אפשר להוציא את הכטסית גם שם יש מידות ותוכל להתאים |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:53. |