|
עקוב אחרינו ב-RSS |
בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
|
|
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
17-07-15, 17:41 | #1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו גרנדה
|
סיפור אבסורד שמסתיים בהמלצה חמה
שלום רב,
ברשותי גרנדה פונטו 2008, בוקר אחד התנעתי את הרכב ושמעתי רעשים מההגה שנשמעו כמו שמזיזים "כננת" + נדלקה נורה שכרית האוויר מנותקת, יום לאחר מכן כשאישתי נסעה באוטו נבהלה מזה שגם פתאום הצופר לא עובד ושאין כרית אוויר. חששתי מאוד ללכת לבדוק את זה בידיעה שהתקלות האלו יקרות מאוד ובחשש שאצא בנזק גדול. בדקתי בפורומים כאן והבנתי שאם יש את כל הסימנים הנ"ל אין מנוס מלהחליף "סליל שעון בהגה". נסעתי למוסך המרכזי באזור מגוריי שאני מעדיף לא להזכיר את שמו אלא אם זה יעניין מישהו (אבל אני מאזור חולון) , נכנסתי למוסך והאחראי שם שאל מה אני צריך , עניתי שאני צריך לדעת מחיר החלפת סליל שעון לפני שאני מכניס את האוטו. לפני שהוא הלך לבדוק הוא אמר לי שזה חלק יקר כנראה. שלחתי אותו בכל מקרה לבדוק. הוא חזר אלי אחרי 5 דקות וטען שרק החלק ללא עבודה יעלה 6000 שח !!!!!!!!!!! הייתי בשוק ואפילו לא היססתי לצאת מהמוסך. זכרתי שהיו המלצות על מוסך פיאטון בפורום , נסעתי לתל אביב ופגשתי בחור בשם שלמה שקיבל אותי בצורה יפה והיה אמין בצורה שלא הכרתי. ישבתי במשרד שלו בעודו מברר (על רמקול) עם גורמים שונים על סליל שעון חדש מפיאט, מתברר שהחלק עולה 1200!!!!!!! ₪ בסופו של דבר עלה לי 1500 ₪ כולל הכל כשהעובד של שלמה מראה לי כל שלב בעבודה והיכן היתה הבעיה. בחיים לא התייחסו אלי ככה במוסך ! אמינות ומקצועיות שהפתיעו אותי מאוד. ממליץ בחום על פיאטון בתל אביב... |
|
|
17-07-15, 18:05 | #2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
סליל שעון (או קפיץ שעון) לכרית אויר נהג
וכאן קצת מידע על סליל שעון (או קפיץ שעון) לכרית אויר נהג ברכב:
http://www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=969 ברוב המכוניות סליל השעון אינו נמכר כחלק בודד ע"י יצרן הרכב, אלא רק כמכלול של כל מע' הידיות איתות/אורות/מגבים. בברכה - רפי לין
17-07-15, 18:20 | #3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו גרנדה
|
הבהרה
אם כבר העלת את ההסבר על החלק,
אמנם לא ציינתי זאת קודם אבל חשוב לציין שסליל השעון שהחלפתי היה כולל מע' הידיות איתות/אורות/מגבים..... ולא כסליל השעון לבד, חלק חדש מקורי של פיאט. |
Tags |
גרנדה פונטו, נורה כרית אוויר, מוסך פיאטון, סליל שעון, תקלה בהגה |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים | ||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
זה באמת סיפור מצחיק. | davidmzr | רכב כללי | 1 | 15-09-13 23:17 |
סיפור הקלאץ בפיאט שלי -מבקש הכוונה | dutu79 | פונטו - טכני | 10 | 26-06-12 12:01 |
סיפור מעניין שקרה לי עם שמן מנוע | shacharlevy013 | פונטו - טכני | 7 | 27-09-10 14:34 |
היום שהיה...סיפור לעת ערב. | asaf123 | פיאט כללי | 1 | 04-10-09 22:21 |
סיפור על ממיר שקיבל בעיטה | turbo guy | פונטו - טכני | 15 | 18-09-08 18:36 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד