|
עקוב אחרינו ב-RSS |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
|
|
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
08-05-07, 20:26 | #1 | |
Guest
|
היום קניתי תפונטו גרנדה
קודם כל שלום לכולם ,
אני משתמש חדש של הפורום והבעלים החדשים של הפונטו גרנדה , קודם כל אני ראיתי הרחתי נגעתי ונהגתי והאהבתי מהרגע הראשון שראיתי אותה באולם התצוגה, היא פשוט גדולה פי2 ממה שחשבתי , עיצוב חמוד לגמרי כאילו יש לה נשמה. עיצוב הפנים מאוד חמוד, הכיסאות מאוד נוחים, יש הרבה מאוד מקום כאילו עם פעם היה קשה להכניס 2 אנשים שמנים ואבטיח אז הפעם אפשר לזרוק סומו ועוד להתפנק במרחב שנשאר יש מספיק מקום לרגליים כך שלא יקרה מצב כזה שהרגליים של מישהו מאחורה נכנסים לך לתחת, עוד משהו פעם עברתי קורס מזורז של הנדסת בטיחות ותאמינו לי האוטו הזה מאוד בטוח, אם למישהו יצא לראות את עיצוב המנוע אתם תראו שהמנוע הוא במרווח של כמה סינטמטרים טובים מהרדיאטור והחלק הקדמי ,זה בכדי שהאנרגיה הקנטית של תנגשות חזיתית תעצור מתי שהרדיאטור מגיעה לנקודת העצירה (המנוע), כמובן גם 6 כריות צד נהג ונוסעה , דוושת קורסות ועוד כמה דברים שאני לא זוכר. עוד משהו ניסיתי מקודם לחפש משהו על הפונטו החדשה ולא ממש מצאתי כל מיני מאמרים של אמינות וכו.... אבל כמו שהבנתי לפיאט בכלל יש בעיות אמינות ,חשמל , ביקורים במוסך האם זה נכון? האוטו הישן שלי הוא סובארו גרנד לאון 1.6 שנת 96 אם קילומטראג של 240000 למרות השנים האוטו פשוט סוס עבודה תדלק וסע .. והאם זה אותו דבר בקשר לפיאט? רציתי לשמוע מאנשים שבאמת יש להם פיאט מה האמינות של פיאט. עוד משהו מאוד התבאסתי מהמחיר של האוטו ממש יקר בכסף הזה יכולתי לקנות יאריס או גטס אבל האהבתי תפיאט בגלל שהיא נראת טוב ועוד כמה דברים. חבל שלא מביאים לישראל תגירסאות החזקות של אירופה של הדיזל נראה לי ממש סוסות. |
|
|
08-05-07, 21:17 | #2 |
Guest
|
הסטיגמות של האמינות האלה יוצאות כבר מכל חור.
אני בכל אופן מרוצה מאוד מהפונטו הנוכחית שלי, וגם הייתי מאוד מרוצה מהפונטו הקודמת שלי. 0 תקלות בשתיהן. תתחדש זה קודם כל. אני התרשמתי מהנסיעת מבחן שביצעתי על הרכב לשלל דגמיו (יש בסה"כ 2 בארץ). התרשמי יותר מהתנהגות הרכב מאשר מהאיבזור הדל והמועט. אולי יום יבוא והיבואן יבין שכדאי להביא עוד רמות גימור. אם אני הייתי עומד היום בפני ההחלטה של רכישת סופרמיני חדשה, האופציות שהיו עומדות מולי הן הקליאו, הפאביה והסוויפט. אני חושב שכחבילה, הן נותנות תמורה יפה מאוד לכסף. אז הנה ציון, אתה לא לבד בקבוצת הרכבים החדשים |
08-05-07, 23:01 | #3 |
Guest
|
בתור הבעלים הגאה של כמה רכבים, אני מרוצה מרמת האמינות.
כל עוד מטפלים בהן במוסכים טובים ובזמן, אז הן נאמנות בחזרה התקלות שאתה מדבר עליהן, היו אי שם בשנות ה-80. |
08-05-07, 23:29 | #4 |
Guest
|
את הסוזוקי סוויפט אפשר להוציא מהרשימה. נכון שיש לה חישוקי מגנזיום ורדיו דיסק מקורי, אבל תא המטען שלה קטן מאוד והדבר מפריע.
הסקודה פביה זהו רכב מצויין עם איכות טובה מאוד, הבעיה איתו שהוא סובל מחוסר מכירות. רוב המכירות של סקודה בישראל מופנים לנהגי המוניות עם האוקטביה ואולי הפביה סטיישן, לכן יכולות להיות בעיות עם מכירת הרכב. (יש לאוראל רכב כזה, אולי הוא יכול להרחיב בנושא). בחודש יוני הקרוב תתחיל להימכר הפיג'ו 207. אני הייתי ביום שישי האחרון בסוכנות פיג'ו וסיטרואן לרכב חדש, והמוכר טען שהיא תשווק עם תיבת הילוכים רובוטית והמחיר שלה יהיה כמו ה- 307, ולכן סיכויי המכירות לרכב הזה קלושים, מה גם שלפי דעתי מדובר ברכב מכוער. הגרנדה פונטו של פיאט זהו רכב מצויין אבל סובל מחוסר אבזור. כיום מיובא הרכב עם אבזור שמתאים בדיוק לציי רכב ולא ללקוח הפרטי, ובגלל זה סובל מחוסר מכירות. אם הייתי רוצה לרכוש עכשיו סופר מיני חדשה, האפשרויות שהייתי בודק הם הרנו קליאו, היונדאי גטס (שלמרות שיש כמוה כמו זבל על הכבישים מפגינה אמינות מצויינת) והפולקסווגן פולו החדשה. אם סמל"ת היתה מייבאת את הגרנדה פונטו עם אבזור מלא- סיכוי גבוה שהייתי רוכש אותה בלי ללכת "לטייל" בסוכנויות רכב אחרים. לפותח השרשור: תתחדש על הרכב, למרות חוסר האבזור עשית קנייה טובה. אגב, יש גלגל רזרבי בתא המטען או ערכה לתיקון תקרים? |
09-05-07, 00:53 | #5 | |
Guest
|
צטט:
למרות זאת הסגתי הנחה של 6 אלף שזה לא רע בכלל אני חושב. |
|
09-05-07, 01:07 | #6 |
Guest
|
קודם כל ת ת ח ד ש!!
וברוך הבא למועדון עשית קניה טובה וכמו שציינו לפניי טיפולים בזמן במוסך מורשה ואתה חופשי מדאגות :P שים לב יש מפגש בקרוב אתה מוזמן להצטרף יוסי |
09-05-07, 03:24 | #7 |
Guest
|
גיא, רכב קונים בשביל להשתמש בו, לא בשביל למכור אותו. אלא אם אתה סוחר רכב או משהו כמובן
את ה207 עוד לא ראיתי במו עיניי, ולכן אין לי עליה חוו"ד עדיין. ולגבי הגטס, אני אפילו לא אתחיל |
09-05-07, 03:30 | #8 |
Guest
|
תגובה
מכבי תתחדש
וד"א כל חברת בן בטחון נוהגיפ על פונטו ! ובן של הבעלים נוהג על גרנדה פונטו לבנה הכי יפה בעולם !!! אולי עמית מכיר אותו הם גרים באותו יישוב |
11-05-07, 15:15 | #9 |
Guest
|
עושה רושם שהגרנדה פונטו מתחילה להימכר.
רק אתמול ראיתי 2 גרנדה פונטו ביקנעם (שניהם שחורות. אחת פרטית והשנייה ליסינג תפעולי של "סע גל"), גרנדה פונטו בצבע תכלת ליד "קפה בונו" ביקום, 2 גרנדה פונטו תכלת על 2 מוביליות שונות בתוך תל אביב, ועוד 5 גרנדה פונטו בירושלים ובאיזור מודיעין (של חברות "סע גל", "הרץ", ו- "אלדן"). לפותח השרשור: איך הצלחת להשיג ר"ד מתנה ו- 6,000 ש"ח הנחה? האם אתה חבר במועדון צרכנות כלשהו או שמדובר במשא ומתן מוצלח? והאם מדובר ב 1.4 רובוטית? |
13-05-07, 10:40 | #10 | |
Guest
|
צטט:
וכן מדובר ב 1.4 רובוטי , ממה ששמעתי הרובוטית עושה רק בעיות של הסתגלות הנהג לתיבה לא ביג דיל. |
|
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד