|
עקוב אחרינו ב-RSS |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
|
|
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
15-02-06, 15:11 | #1 | |
Guest
|
זה היה יכול להיגמר הרבה יותר גרוע.
שלום,
יום שבת בערב סביבות השעה 8 אחרי צאת השבת מחליטים עם המשפחה נוסעים לטייל . נכנסים לאוטו מקליקים את הפאנל ויוצאים לעוד נסיעה בטוחה שבסיומה נחזור הבייתה בשלום, רק שמישהו אחד תכנן להרוס את זה ,אז הנה עיקר הסיפור: יצאנו בנסיעה מראשון לציון לכיוון צומת אזור בכוונה להגיע בשלום לחולון ,אני נוסע בנתיב האמצעי ובהרף העין אני קולט הונדה סיוויק לבנה שהולכת להיכנס בי כל רגע,הנהג של ההונדה לא שם לב אליי(בכוונה או לא, רק האל יודע) ובלי איתות והתראה מוקדמת ניסה לפרוץ לנתיב שלי מהנתיב השמאלי,ציפצפתי שלושה סדרות של ציפצופים ארוכים ,הנהג שם לב והמשיך בנסיעה. אני לתומי חשבתי שהעסק נגמר וממשיכים בנסיעה ,לפתע הנהג נצמד לימין שלי ומסמן לי להוריד חלון ,לא הורדתי את החלון פשוט לא רציתי לסכן את החיים שלי ושל כל המשפחה ולסיים כעוד אחד מן הסטיסטיקה של אלימות בכבישים ,הנהג של ההונדה (והכל באמצע נסיעה ) מסתכל לי בעיניים ומתעלם מן הדרך וצועק מילים בערבית לכיווני ומסמן לי את הסימון של"אתה הולך למות" (אתם יודעים עם הבוען שמשייפת את הגרון) היה לו רצח בעיניים ,ממש מפחיד! למזלי , הנהג הערבי היה צריך לצאת ביציאה לאיילון/גהה וכך הסתיים הסיפור ... *צריך לחשוב פעמיים כנראה לפני שמצפצפים בא"י ... תודה על זמן הקריאה . עידן. |
|
|
15-02-06, 17:15 | #2 |
Guest
|
תחזיק אלה באוטו....
לצערי אני חושב שכולנו מכירים סיפורים כאלה. |
15-02-06, 17:22 | #3 |
Guest
|
תגובה
תהיה חכם ולא צודק.. אותי חותכים הרבה וגם מקללים למראה הרכב , נו אז? אני לא מצפצף ולא מגיב. הרי התרומה לא תהיה לטובתי למעט חימום מוחו של הקופיף שמקרקר סביבי. אז תעזוב. תן לו..
מעבר לזה.. תגיד תודה שאינך תושב ארה"ב .. שם על סכסוך מוטורי, שולפים רובים טקטים. |
16-02-06, 00:02 | #4 |
Guest
|
ניר, ברוב המקרים אתה צודק, ועדיף להבליג (או לקלל את אותו אדם כשהוא לא שומע), אבל כבר היו מקרים שנסעתי בנתיב כלשהו (בדרך כלל ימני) ומישהו פשוט נכנס אליו במקום שאני נמצא בו.
במקרה כזה חייבים לצפור לאותו אדם כדי למנוע תאונה. |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד