|
עקוב אחרינו ב-RSS |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
|
|
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
23-03-10, 23:17 | #1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
מזגן פונטו ספייס SX 2002
לאחרונה המזגן באוטו הפסיק לעבוד בפתאומיות ורק הוציא אוויר של מאוורר הייתי בטוח שזו לא בעיית גז כי אם הגז אז הדבר היה קורא בהדרגתיות מסויימת תכלס ירדתי בדקתי ומצאתי שצינור של מזגן העשוי מאלומניום המקשר בין המייבש לבין הרדיאטור בכלל שבור אין לי מושג עד היום מה יכולה להיות הסיבה לכזה דבר
היום הלכתי לכמה פירוקיות חלק מהן סרב למכור לי את הצינור המבוקש בטענה שמוכרים כל מערכת המזגן בבת אחת אז חפשתי עד שמצאתי מישהו שכן הסכים למכור לי אותו ב 100 שקל קניתי פרקתי את המנופול ברכב הוצאתי את הרדיאטור עם הוונטה מהרכב הרכבתי הצינור והחזרתי אני חייב להגיד שזו ממש לא עבודה מסובכת בכלל רק דורשת המון סבלנות אחרי זה מלאתי פרפלו עשיתי ניקוז אוויר למערכת . כעת יש לי שאילה ברגע שאני ממלא גז הכל יעבוד??כי כרגע המדחס לא עובד אם אני לוחץ לא מרגיש שסל"ד יורד טיפה או משהו בסחיבה ??? כמה עולה מילוי גז היום ??? מחר אני מזמין פלטר מזגן חדש גם ככה לפחות יהיה לי מזגן איכותי לעוד כמה שנים בלי לגעת בו |
|
|
24-03-10, 09:52 | #2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Evo
|
אם זה צינור בין המייבש למעבה של המזגן, אז איפה מילאת פראפלו??? מערכת הקירור והמיזוג לא מחוברות, עד כמה שידוע לי :S
טוב, קראתי שוב, ואני רואה שפירקת את הרדיאטור משום מה לפני שממלאים גם, צריך לעשות וואקום למערכת. מקומות שמתמחים במיזוג עושים את זה לפני מילוי גז.
לא למדתי לקח, קניתי עוד איטלקיה נערך לאחרונה על ידי ronesbones : 24-03-10 ב 09:56. |
24-03-10, 10:19 | #3 |
Senior Member
|
תודה
פרקתי את הרדיאטור של האוטו בשל גישה יותר נוחה לצינור
תודה על העזרה היום אני אמור לגשת למלות גז ואעדכן בהמשך |
24-03-10, 14:18 | #4 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מילוי גז מזגן
כמובן שלפני מילוי הגז, צריך לעשות ואקום עמוק כדי להוציא את כל שיירי לחות ורטיבות שיש במע' המזגן.
בברכה - רפי לין
25-03-10, 13:09 | #5 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
ההליך המקובל הוא אכן ביצוע וואקום ולאחר מכן הכנסת שמן וגז, שים לב שלא שמים לך גז סיני, היות וזה גז באיכות גרועה, שגומר את המדחס.
כמו כן, וודא אצל המזגניסט שאין נזילות / בריחות גז נוספות מאיזורים אחרים, על מנת שלא תבקר אצלו עוד חודשים. יש לבחון כיצד נשבר צינור הגז.
27-03-10, 20:44 | #6 |
Senior Member
|
היום הלכתי למלא גז ולפתע אומרים לי שיש עוד צינור קרוע במערכת אז הלכתי פרקתי הצינור שוב זה צינור בין המדחס לבין רדיאטור מאוד היה מעצבן להוציא אותו כי שמה מאוד צפוף ואין לי ליפט כמו של המוסכים
לקחתי למקום של שיפוץ מזגני בית וריתכתי שמה הצינור החור היה בגודל חצי סנטי מטר הרכבתי שוב עשו לי ווקום ומלא גז כעת אני מחכה לפלפטר מזגן חדש המזגן כעת בס"ד יותר ממעולה |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים | ||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מזגן לא מקרר, מייצר רעש של בריחת אויר - ספייס 2002 SX | ronesbones | פונטו - טכני | 31 | 26-02-10 22:53 |
פונטו ספייס 2002 נחנקת עם פילטר אויר | arielm76 | פונטו - טכני | 6 | 07-11-08 19:42 |
גמגום בהתנעה פונטו ספייס 2002 | mgoldst | פונטו - טכני | 42 | 20-10-08 20:13 |
פונטו ספייס 2002 ידנית טיפול 100,000 | פורום הגראז' | 4 | 12-06-07 00:34 | |
פונטו ספייס 2002 - טיפול | פורום הגראז' | 27 | 13-02-07 23:54 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד