|
עקוב אחרינו ב-RSS |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
|
|
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
24-02-07, 14:55 | #1 | |
Guest
|
כיצד אגרום לרכבי לצרוך פחות דלק
שלום,
כשקניתי את הרכב אמרו לי שעליי לכוונן תצרוכת דלק, האם זה אפשרי? האם זה נחוץ? איך אני יודע שבאמת יש צורך כזה? שווה בכלל? מה עלות של דבר כזה.. בטח שוב התחברות למחשב.. פיאט פונטו ELX אוטומטית 2002 |
|
|
24-02-07, 20:28 | #2 |
Guest
|
מהי תצרוכת הדלק אצלך כרגע?
מעולם לא שמעתי על הליך שכזה אגב... |
24-02-07, 21:13 | #3 |
Guest
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] כיוון תצרוכת דלק??? בחיים לא שמעתי על דבר כזה.
|
24-02-07, 23:53 | #4 |
Guest
|
דיי.. באמת הלכתי למכון בדיקה...
כתבו לי בתוצאות שעלי לכוננן תצרוכת דלק... בכל אופן במד הדיגיטלי כתוב לי 11 ק"מ לליטר (לא איפסתי הרבה זמן) אמרו לי שהוא לא מדוייק. עוד השבוע אבדוק עצמאית... אמלא... ואבדוק כמה נסעתי.. השאלה אם הולכים למוסך ומכנניים לי שם משהו כדי שיבזבז פחות דלק קיים לא קיים לא יודע... |
25-02-07, 08:43 | #5 |
Guest
|
אולי הכוונה הייתה לכיול \ תיקון \ החלפת החיישן שבודק כמה דלק עבר במערכת בכדי לחשב צריכה?!
אני מאמין שהחישובים נעשים במחשב הרכב אך אמורה להיות, לעניות דעתי, (ואשמח לתיקונים) יחידה שמודדת את כמות הדלק שעובר במערכת, ומעבירה את הנתונים למחשב. בברכה, רענן. |
25-02-07, 14:33 | #6 |
Guest
|
אולי הכוונה היתה לאיפוס "מחשב דרך".
|
25-02-07, 22:54 | #7 |
Guest
|
מחשב הדרך יחסית מדויק.
11 ק"מ לליטר, האם זהו נתון לנסיעה עירונית? המלצה שלי, בטל את מצב הEconomy. |
26-02-07, 00:05 | #8 |
Guest
|
1.אני נוסע בדרך עירונית משולבת... חצי חצי...
2. מצב האיקונומי אף פעם לא היה אצלי בשימוש (רק פה הבנתי בנוסף שהוא גם לא יעיל) לא איפסתי הרבה זמן ככה, שזה אמור להיות מדוייק... אשמח לדעת מה כתוב אצל אחרים בברכה, לירן. |
26-02-07, 07:38 | #9 |
Guest
|
עם הELX הקודמת שלי הייתי מקבל בסביבות ה 13 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית.
|
26-02-07, 21:53 | #10 |
Guest
|
13?????? גדעון, אתה יכול להסביר לי את הקסם שעשית כדי להשיג צריכה כזאת? לא משנה כמה אני אתאמץ, אצלי אני תמיד אשיג 11 ק"מ לליטר בדרך עירונית.
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד