|
עקוב אחרינו ב-RSS |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
|
|
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
11-06-12, 08:37 | #1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: מאזדה 323 לאנטיס
|
חדש פה.עזרה דחופה!!!!
שלום לכולם.
אני די חדש במועדון אומנם אני מסתכל הרבה ולומד הרבה אבל בגדול זאת ההודעה הראשונה שלי פה ואני זקוק לעזרה. בקרוב אני ארכוש (בעזרת השם בעזרת השם!) פיאט פונטו ספייס יד שנייה ידנית. אמנם אני אקנה אוטו במצב טוב (מקווה), אבל עדיין אני מתכנן לעשות לו שיפוצים ותוספות,אני לא מתכוון תוספות מוגזמות ולא תוספות מבחינת המנוע והביצועים למרות שיכול להיות בהמשך,לבנתיים אני מתרכז בתוספות חוץ ובפנים הרכב. לכן אני צריך עזרה וייעוץ,מה לעשות,למי לגשת,מחירים המלצות וכו'. אז נתחיל מבחינה חיצונית: אני לא מתכנן לעשות את האוטו במלא הוספות שאז ייקבל צורה של אוטו מהשטחים,אני רוצה תוספות שייתנו לאוטו חן ויופי.אחרי דפדוף רב בנושאים ותתי נושאים שונים במועדון,גוגל וכו' מצאתי דווקא פה כיוון ליופי של הרכב שאני רוצה שיהיה לי: http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=103475 מה עליי לעשות בכדי להגיע למצב כזה וכמה כסף עליי להוציא? עכשיו מבחינת פנים: אני לא מבין כל כך ולא יודע איך קוראים לכל דבר,אבל בגדול אני רוצה להפוך את פנים הרכב ליפה יותר(). מושבים חדשים ויפים וגם הדבר הזה שיש בו את הלחצנים של המזגן וכל זה (מצטער על הבורות ) לצבע אחיד עם הדשבורד ככה. למי שלא הבין ואני בטוח שיש כאלה,אני מתכוון כמו בתמונה פה: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar...393628b90742f6 על התמונה של פנים הרכב.זה בגדול מה שאני מייחל. מי שיכול לעזור לי אני אשמח ואם משהו לא מובן בבקשה להגיד.אני ממש צריך את זה.! תודה רבה. |
|
|
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים | ||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
עזרה דחופה בקשר לפיורינו!! | נבות FIORINO | פיאט אספנות | 1 | 05-08-11 14:00 |
נוזל קירור עזרה דחופה | spoty | פונטו - טכני | 1 | 26-03-10 21:39 |
נוזל קירור עזרה דחופה | spoty | גרנדה פונטו - טכני | 0 | 26-03-10 20:33 |
עזרה דחופה - טוטאל לוסט | פורום הגראז' | 1 | 12-09-06 01:10 | |