|
עקוב אחרינו ב-RSS |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
|
|
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
21-12-10, 21:11 | #1 | |
Member
הגלגלים שלי: פונטו איבו ספיריט
|
פיאט פונטו איבו- עזרה
שלום
קיבלתי את הרכב לפני שובעיים והשבוע רציתי לבדוק את התיפעול של המרימי חלונות, כי לא השתמשתי בהם. התחלתי עם החלון של הנהג ירד בנגיעה אחת ועלה רק שהחזקתי את הכפתור. אחר כך עברתי לחלון של הנוסע ושם החלון ירד ועלה רק שהחזקתי קבוע על הכפתור. פתחתי את שתי החלונות סגרתי את האוטו עם השלט והחלונות עלו רק רבע דרך! התקשרתי היום ל"גיל קאר" בחור אחד הסביר לי איך לכוון את זה שהחלונות יפתחו ויסגרו בלחיצה, עשיתי כל מה שהוא אמר ועדיין זה לא עזר. נסעתי אליהם, הם התחילו לבדוק מה הבעיה, ואז אמרו שהם צריכים להרים את שתי המרימיי חלונות כי הם לא טובים. הם החליפו ובאמת החלונות עלו בלחיצה על השלט! והחלון נהג עלה וירד בלחיצה אחת על הכפתור. החלון נוסע רק ירד בלחיצה ולא עלה, עלה רק מתי שהחזקתי את הכפתור. בקיצור דיברתי איתם והם אמרו שהם התקשרו לברר בפיאט לפי הדגם של הרכב וככה זה שהחלון נוסע לא עולה בנגיעה אחת בכפתור. מישהו יודע עם זה באמת ככה? בתודה מראש! אבי |
|
|
22-12-10, 21:02 | #2 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
כדי שלא נטעה אותך סתם, צור קשר עם שירות הלקוחות של סמל"ת:
1-800-22-57-59 אני בטוח שהם ישמחו לענות לך על השאלה.
23-12-10, 16:59 | #3 | |
Member
|
צטט:
התקשרתי לשרות לקחות. נקודה טובה מאוד לזכותם זה שישר ענו בלי לחכות אפילו שניה עכשיו הסברתי את הבעיה והפקידה הפנתה אותי למוסך. אני מאמין שעם "גיל קאר" אמרו את מה שהם אמרו (כתוב למעלה) אז מוסך לא יעזור לי בזה. רק מי שיש לו את הדגם הספציפי! בכל זאת ננסה. |
|
24-12-10, 13:08 | #4 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
אתה יכול להתקשר למוסך המרכזי ולשאול אותם.
ואל תשכח לעדכן אותנו גם
06-01-11, 01:08 | #5 |
Member
|
אז ככה עבר כמעט שבועיים מאז שדיברתי עם השרות לקוחות!
והיום הם נזכרו שיש לי בעיה והתקשרו להעדכן אותי מה קורה עם זה. התשובה היא כזו: כמו שתיארתי למעלה חשבתי שיש בעיה בחלון קדמי ימין. אבל הם הסבירו לי שבכל הדגמים זה ככה שהחלון יורד בנגיע ועולה רק בלחיצה ממושכת! זה בגלל מנגנון בטיחות מפני ילדים או כל אחד שיכול להשים את היד/ראש או כל דבר אחר על החלון בזמן שהוא ניסגר. וגם הסבירו לי שהדבר הזה נהוג באירופה ושם כל החלונות פועלים רק בצורה כזו של ירידה בלחיצה אחת ועליה בלחיצה ממושכת! בנוסף הסבירו לי שהמנגנון סגירת חלונות במערכת נוחות היא כזו שחלון אחד ניסגר עד הסוף ורק אז מתחיל החלון השני להסגר. זה מטעמי חיסכון במצבר |
06-01-11, 10:54 | #6 |
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
זה מגיע ככה מהחברה.
זה מנוהל על ידי המחשב רכב.
|
|
נושאים דומים | ||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מערכת מובנית בפונטו איבו + לינק מפורום בחו"ל | ronesbones | אודיו | 17 | 22-04-13 01:08 |
פונטו איבו טורבו במבחן טווח ארוך | ליאור23 | פיאט כללי | 0 | 03-09-10 22:48 |
עזרה בטופס בדיקה - פיאט פונטו 2004 | Suedehead | יעוץ ברכישת רכב | 13 | 28-08-09 00:23 |
עזרה בנוגע ללוח שעונים - פיאט פונטו דור 1 | eran1987 | פונטו - טכני | 7 | 17-11-08 20:54 |
פיאט פונטו מחירים של חלקים (צריך עזרה, ממש לא דחוף) | פורום הגראז' | 13 | 24-05-07 23:13 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד