|
עקוב אחרינו ב-RSS |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
|
|
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
13-10-06, 13:02 | #1 | |
Guest
|
פיאט פנדה, שווה???????????????
שלום לכולם...
אני חושב לקנות פיאט פנדה 2007 ורציתי לדעת מה צריכת הדלק שלה והמלצות בכלל (לחיוב ולשלילה), כי לפי מה שקראתי פה יש לה בעיה במזגן... תענו לי בבקשה... |
|
|
13-10-06, 15:22 | #2 |
Guest
|
קודם כל, הכותרת לדעתי לא במקום. אני חושב שמספיק "?" אחד.
בכל מקרה, ממה שאני התנסתי איתה, שזה היה נסיעת מבחן של כחצי שעה בדגם הידני. מאוד נהנתי מהרכב, זריז ביותר, ביחוד בתנועה עירונית כבדה. שזה בדיוק מה שצריך. חניות לא היו קלות כ"כ איי פעם. אני חושב שהדבר הבא אחריו זה רק הסמארט. אני בחור דיי גבוה, והיה לי נוח מאוד במושב הנהג, נוחות הנסיעה גם כן טובה לטעמי. מה שכן, מאחורה היה לי קצת צפוף, אבל אני לא חושב שזה מינוס של האוטו. אחרי הכל, הוא תוכנן להיות קטן וקומפקטי. אני לא חושב שצריך לצפות ממנו להסיע 5 אנשים מבוגרים בקלות. שורה תחתונה, אני אהבתי את הרכב, לדעתי נהדר לכל אלה שמסיעים 2 אנשים ומידי פעם את האח הקטן גם. |
13-10-06, 16:31 | #3 |
Guest
|
פיאט פנדה
תקלת המזגן שנכתבה כאן אינה נפוצה כלל ויתכן שהיא נובעת מתקלה פשוטה והאמן לי שגם במכוניות פאר יוקרתיתו יש תקלות כשהן חדשות.
אם תחליט לקנות המכונית אני ממליץ לך לבצע זאת בטריידאין וסוכנות מכירת רכב חדש שבמוסך המרכזי פיאט שברח' ראול ולנברג 20 רמת החיל ת"א, טל' 03-6441622 ובקש את ואדים. השרות שלהם נהדר ואחייני נהנה ממנו כבר ברכישת 2 מכוניות פיאט חדשות אצלם. בברכת חג שמח - רפי לין |
05-11-06, 13:19 | #4 |
Guest
|
מקץ 4.5 חודשים ו 7500 ק"מ עם הפנדה הרובוטריקית שלי, בסה"כ אני מרוצה.
צפה לצריכת דלק משולבת של 15 ק"מ לליטר, תלוי באופי הנסיעה שלך. אני נוסע לרוב במצב החסכוני, לפעמים בחצי אוטומטי. תא הנוסעים בנוי לתלפיות, פלסטיק קצת זול בכמה מקומות אבל בסה"כ טוב. מושבים מספיק תומכים גם אחרי שעתיים. תנוחת ישיבה גבוהה ושולטת. בינתיים נשרפה / התקלקלה רק נורת רוורס ותקנו. לגבי המזגן - אני זה שהתלונן על זה, זה סה"כ רעש מעצבן מהמדחס ששמים לב אליו לפעמים כשמהירות המאוורר היא 1. אם הרדיו פועל - אז לא שמים לב ואגב, עדיין לא קיבלתי תשובה בנושא ובעיקרון אסור לי ללכת למוסך המרכזי מיוזמתי בגלל שהאוטו בליסינג... הרץ נבלות. אבל מה - הוא מקרר ומחמם נהדר, מכיוון שהאוטו קטן הכל מתחמם / מתקרר בשניות. |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד