|
עקוב אחרינו ב-RSS |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
|
|
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
26-05-15, 12:36 | #1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
מנוע רועד ורועש לאחר ראש מנוע
שלום לחברי הפורום,
ברשותי פיאט פונטו ספייס 2003, שהמנוע בה מרעיש מאוד אחרי שיצא מבדיקת ראש מנוע וטיפול ראש מנוע עם חריטה וראש אטם. האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה וכמה יעלה טיפול ברעש או לחילופין בדיקה? זה הסיפור הקצר, הפירוט הוא שיום אחד התחמם לי המנוע וכמובן שעצרתי בצד כל כמה ק"מ ולא נתתי למד לעלות יותר מאשר שתיים-שלוש שנתות מהטמפ' הרגילה של שנתה אחת מעל האמצע. ככה עד שהגעתי למוסך. שם הוא שאל אותי אם אני רוצה בדיקה אם הלך ראש מנוע, ואני ברוב טפשותי אמרתי כן (למיטב הבנתי הבעיה היתה מערכת הקירור כי האוטו הניע וללא עשן לבן רק התחמם מהר מאוד). כמובן שהמוסכניק חזר אליי ואמר שהלך הראש מנוע (וגם המאוורר משום מה הפסיק לעבוד) ויעלה בערך 3000, לפני טיפול במערכת קירור. אחרי שהוצאתי את האוטו כדי לטפל אצל מישהו אחר פתאום שמתי לב שהאוטו מרעיש הרבה יותר וגם יוצא עשן לבן מהאגזוז (אבל המאוורר עובד). בשלב זה לא היתה לי אף הוכחה כדי להאשים את המוסכניק ולכן אני לא יכול לחזור אליו בטענות. טיפלתי בסופו של דבר אצל מישהו אחר ויצא לי הרבה יותר זול - ראש מנוע ומערכת הקירור אבל הרעש עד היום נמצא, ואני רוצה לדעת מה לדעתכם אפשר לעשות עם זה? תודה מראש. |
|
|
26-05-15, 13:16 | #2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלת הרעשים
האם אתה יכול לנסוע עם המכונית לת"א?.
בברכה - רפי לין
26-05-15, 17:01 | #3 |
Junior Member
|
כן, כרגע האוטו נוסע כרגיל, אם כי המנוע טיפה יותר חלש.
|
26-05-15, 17:10 | #4 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
איתור התקלה ותיקונה
תאם וגש אל שלמה שכאן: http://www.musach.co.il/details.asp?id=709
בהצלחה ובברכה - רפי לין
26-05-15, 19:43 | #5 |
Junior Member
|
תודה על התגובה, האמת שאני יכול גם לגשת למוסך שמשון ביהוד שקרוב אליי... אני יותר מחפש תשובה שתעזור לי להחליט אם שווה בכלל להתחיל להשקיע בזה.. לדוגמה מה יכולה להיות הבעיה? ואם זה כנראה טיפול של 2000 ש"ח ומעלה, אני לא אכנס לזה...
|
26-05-15, 23:40 | #6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
הסבירות שמדובר בנזק שניגרם למנוע בגלל היתחממות ולא בגלל המוסך הראשון דרך המסך קשה מאוד לאתר ולאבחן תקולת כאלה גש למוסך שרפי המליץ או לכל מוסח אחר שאתה רוצה ותעדכן
27-05-15, 06:51 | #7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
חייבים לשמוע את הרעש המדובר כדי לאבחן במדוייק. אם אתה רוצה אתה מוזמן להגיע אליי לחדרה אקשיב איתך לרעש ונראה איפה הבעיה ונתקן מה שצריך אם צריך. אגב, זה בחינם ללא כל אגורה.
27-05-15, 12:27 | #8 |
Junior Member
|
קודם כל תודה רבה על התגובות ועל ההצעה הנדיבה. לחדרה לצערי אני לא קרוב, וגם אני לא אוהב לבוא לאיש מקצוע ולקחת מזמנו בחינם... אני אעלה סרטון של המנוע ונראה אם זה יעזור לאבחון, אם לא אז אגש למוסך שמשון ואעדכן אתכם אחרי.
|
Tags |
מנוע, פונטו ספייס, תקלה, רעש |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים | ||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מחשב מזייף מנוע רועד וכמה נורות דולקות | mp3istk | פונטו - טכני | 0 | 01-10-13 23:59 |
מנוע מסרב להניע לאחר ראש מנוע | iben | פונטו - טכני | 11 | 08-08-12 10:51 |
נורת מנוע דולקת לאחר כיבוי מנוע פתאומי-עזרה? | YuriFink | פונטו - טכני | 3 | 11-11-11 20:34 |
מנורת מנוע דולקת ורכב רועד (עזרה) | i12z | פונטו - טכני | 6 | 31-03-10 11:56 |
בראבו - מנוע רועד בבוקר | פורום הגראז' | 1 | 30-07-07 12:10 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד