|
עקוב אחרינו ב-RSS |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
|
|
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
30-01-07, 00:38 | #1 | |
Guest
|
פונטו ספייס 2002 - טיפול
חברים שלום,
ברשותי פונטו ספייס 16V אוטומטית שנת 2002, עדכונכם, היתה לי בעית גמגום במנוע שפתרתי אותה בעזרת החלפת חוטי הצתה ומצתים. עכשיו אני רוצה לעשות טיפול כללי לרכב השאלה על מה עליי להתמקד? איזה פלטרים איזה שמנים או חומרים/תוספים צריך כדי שהרכב יסע פיקס האם אם אני יעשה ניקוי סעפת יניקה זה יעזור למשהו? פשוט אני רוצה לנקות את כלל הרכב מהבחינה הזו. עוד דבר קטן, נתקלתי בתופעה של משיכת זרם זמנית ברכב, למשל אם אני מפעיל את האורות הגבוההים אז הטורים נופלים בשתי שנתות לתי שניות ואז חוזרים למצב רגיל, זה קורה גם שאני פותחת את שתי החלונות במקביל... וגם ברדיו רואים שהתאורה נהית עמומה למספר שניות וחוזרת... הם ככה זה בכל הספייס או שיש לי בעיה? אשמח לקבל עזרה.. תודה. |
|
|
30-01-07, 02:25 | #2 |
Guest
|
צריכת חשמל
לגבי צריכת החשמל בהפעלת אורות גבוהים או חלונות חשמל או מפשיר אדים אח' וכו', אז זה תקין.
בברכה - רפי לין |
31-01-07, 18:23 | #3 |
Guest
|
קצת מצער לשמוע שהרכב לא עומס בעומס ומשפיע על הרכב, מקווה שזה באמת רק לשתי שניות,
ולגבי טיפול מה אני חייב לעשות כדי שהרכב ירגיש כמו חדש ויסע פיקס? |
02-02-07, 21:48 | #4 |
Guest
|
טיפול 100000
חברים, דרוש סיוע מה חשוב ומה לא חשוב בביצוע טיפול?
הגעתי ל-100 אלף, הציעו לי לעשות את הבאים : פילטר אוויר פילטר מזגן פילטר שמן (גיר/מנוע) פילטר דלק שמן הגה שמן מנוע שמן גיר שמן ברקס רצועת טיימינג רצועת אלטרנטור גומיות הגה גומיות ציריות האם חסרים דברים? האם יש דברים לא נחוצים? פשוט אף פעם לא ראיתי התיחסות לרשימה שבאמת רצוי לעשות בטיפול כזה, חייב תשובה! שאלה נוספת האם זה תקני לשמוע כאשר יש סוויצ' רעשים משנתים ממכסה מנוע? כו רעש של שנאי שמשנה את הקול שלו כל הזמן... |
03-02-07, 13:57 | #5 | |
Guest
|
Re: טיפול 100000
צטט:
מה זה פילטר מזגן??? האם קיים דבר כזה?? |
|
03-02-07, 14:59 | #6 |
Guest
|
זהו פילטר פשוט שתפקידו לסנן ריחות וכל מיני המגיעים מבחוץ, עד כמה שאני יודע.
|
03-02-07, 15:47 | #7 | |
Guest
|
צטט:
|
|
03-02-07, 17:32 | #8 |
Guest
|
אתה יכול לשתף אותנו כמה עלה להחליף חוטי הצתה ומצתים?
תודה |
03-02-07, 21:45 | #9 | ||
Guest
|
צטט:
|
||
03-02-07, 22:20 | #10 |
Guest
|
ממה שאני מכיר פילטר מזגן נמצא באזור הרגליים של הנוסע ליד הנהג
הפילטר אחראי על כניסת האויר גם כשאין מזגן שלי היה סתום אז כמעט ולא נכנס אויר וגם בקושי הרגשתי את המזגן אחרי שהחלפתי נכנס הרבה אויר והתחלתי להריח גזים ממכוניות בצמתים |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד