|
עקוב אחרינו ב-RSS |
פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
|
|
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
10-10-07, 20:38 | #1 | |
מנהל
|
טיול מועדון פיאט 10.11.2007
טיול מועדון פיאט ישראל, 10.11.2007 פארק רמת מנשה, קיבוצי וישובי הסביבה (צפון)
אחרי הרבה זמן של חוסר פעילויות או פעילויות לרכבים ספורטיביים בלבד, יוצא לדרך בקרוב טיול מהנה לכלל אוכלוסיית המועדון, בארגונו של צביקוש23 ואנוכי. הדגש ניתן דווקא למכוניות הרגילות: 127, אונו, פונטו, טיפו, טמפרה וכ'. רכבים ספורטיביים שיהיו מעוניינים להשתתף, מתבקשים להתאים את מהירותם לתנאי הדרך והמסלול שמפורט מטה: תאריך הטיול נקבע ליום שבת, 10.11.2007 - נפגשים במגרש החניה ביקום (ליד קפה בונו) בשעה 10:00 לצורך התארגנות, המתנה לחברים וצילומי המכוניות המשתתפות. - בשעה 10:30 יוצאים בשיירה מסודרת ומקושטת דגלים, עולים על כביש החוף לכיוון צפון. - יורדים מכביש החוף במחלף זכרון יעקב. - עולים על כביש 70 וממשיכים בנסיעה עד מחלף אליקים (יקנעם מערב). - יורדים מכביש 70 במחלף אליקים ע"י פניה ימינה ועולים על הגשר. - כעת נגיע לכיכר שעל הגשר, פונים שוב ימינה. - מקטע זה ניסע בכבישים בעלי נתיב נסיעה אחד לכל כיוון. משני צידי הכביש יש נופים מרהיבים, חשוב לציין שמדובר בכבישים מפותלים ומהנים לנהיגה, אך המהירות המותרת היא 80 קמ"ש בלבד. נעבור ליד מושב אליקים, יקנעם עילית, מושב עין העמק, מועצה אזורית מגידו, קיבוץ עין השופט, קיבוץ רמת השופט, בסיס ג'וערה ועוד. - בסוף קטע הנהיגה ניכנס לפארק רמת מנשה. שבילי הפארק מהנים לנהיגה לא פחות מהכבישים הקודמים, אך מהירות הנסיעה המומלצת היא 50 קמ"ש. לאחר נסיעה גדולה יחסית של כ- 20 דקות נעצור ליד שטח מסודר עם מקום חניה למכוניות ושולחנות בקרבת מקום. כעת יש לנו 2 אופציות: 1. "על האש" בפארק רמת מנשה (על כל חבר שמשתתף להביא משהו). 2. מנוחה קלה בפארק, יציאה ממנו ונסיעה למסעדה קרובה. * הנכם מתבקשים להגיב ולציין באיזו אפשרות אתם מעדיפים. באתר המועדון ישנם 75 חברים פעילים. לכן, כל מי שמעוניין להגיע לטיול ומוכן לבוא ליום כיף של טיול נהיגה מהנה בנופים מרהיבים וכבישים מצוינים, מוזמן להתחיל לשרשר אישורי הגעה. |
|
|
10-10-07, 21:03 | #2 |
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
1.שחרון מתייצב
|
10-10-07, 21:16 | #3 |
חבר מועדון
|
אני אשתדל להגיע ולהצטרף למישהו.
10-10-07, 21:40 | #4 |
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
אתה יכול להצטרף אלי.
שחרון |
10-10-07, 21:51 | #5 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
שריינתי את התאריך, מקווה שלא יצוץ כלום
לאחרונה אגב התחדשתי בgps, כך שאם תצטרכו עזרה עם ניווט וכו... |
10-10-07, 22:18 | #6 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
אהלן,
שריינתי את התאריך וכל עוד לא יקרה משהו מיוחד אז אני מגיע. ברכות על היוזמה. רענן. |
10-10-07, 23:01 | #7 |
Junior Member
הגלגלים שלי: spider
|
אם לא יהיה גשום אנחנו מצטרפים עם העכבישה...
אמיר
10-10-07, 23:03 | #8 |
חבר מועדון
|
אבא שלי מתעקש שאני אשכיר גרנדה פונטו למשך אותו סופ"ש כדי שגם אני אוכל לבוא עם אוטו [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח. נראה מה יהיה בקשר לזה אבל בכל זאת אם אני לא אבוא עם רכב אני אצטרף למישהו, שחר תודה רבה על ההצעה, אני אצטרף אליך אם הרעיון של ההשכרה לא ייצא לפועל.
10-10-07, 23:30 | #9 |
Member
|
נשמע מצוין נשמע פיאט...
אני גם משריין לעצמי מקום בכיף
אבל מה לגבי מזג האוויר אם יהיה כבר חורפי מידי בכדי לצאת או לראות נופים כלשהם |
10-10-07, 23:42 | #10 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט טיפו
|
מגיע
יש פה אולי מישהו מאשדוד ?? |