|
עקוב אחרינו ב-RSS |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
|
|
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
08-01-06, 16:02 | #1 | |
Guest
|
בעיות עם האונו...
אהלן אחים שלי...אז ככה...
יש לי פיאט אונו שנת 93,קארבורטור...1400 סמ"ק...דגם 70s. ויש לי כמה בעיות: 1.כשאני לוחץ פול גז בנסיעה (גם כשהאוטו קר וגם כשהוא חם) אז הוא מקרטע...נחנק קצת... ורק אחרי כמה שניות מגיב! עשיתי לפני שבועיים ניקוי קארבורטור...והחלפתי תרמוסטט של הרדיאטור... 2. כמה יעלה לי להחליף מחזירי שמן ברצועת התזמון?כי יש לי נזילה... 3.בעיות מזגן: המזגן אצלי עובד,אך פתחי האוורור האמצעיים לא מוציאים קירור...וגם הקירור חלש יחסית...מה אפשר לעשות עם זה? אין לי באוטו רדיאטור חימום כי הוא נותק בשל טיפטוף מים לתוך האוטו...בחורף אני חייב את המפשיר אדים! אני חייב לסדר את זה בשביל שהמפשיר יעבוד??? 4. איך אפשר לסדר את המתז האחורי...הוא לא מוציא מים...?????? תודה מראש לכל העונים...אשמח לקבל פתרון לבעיותי...ולא מעט הן... |
|
|
08-01-06, 17:23 | #2 |
Guest
|
בעיות באונו
מי ביצע נקוי ושיפוץ קרבורטור והיכן?.
מתיז מיים אח' לא פועל כי יתכן והשתום החד כווני הנמצא ליד מיכל המתיזים סתום. איזה מזגן במכטניתך, מקורי או ישראלי (ואיזה ישראלי, רסקור או בר-לוי או אוטו-קור?). חימום לשמשה תקבל רק ע"י רדיאטור וברז חימום תקינים וחיבור צנורות מע' החימום בחזרה. ניתן להפשיר את אדי השמשה הקדמית ע"י הפעלת מזגן כשהאורי היצא יופנה למעלה כלפי השמשה (אם ניתן להפנות). בברכה - רפי לין |
08-01-06, 17:44 | #3 |
Guest
|
יאנקו קארבורטורים בחולון ביצע...
איך אני יכול לתקן את המתז האחורי?התוכל להסביר לי בבקשה? המזגן שלי הוא רסקור... כמה יעלה לי להחליף את רדיאטור החימום?אתה ממליץ על מישהו? |
08-01-06, 21:53 | #4 |
Guest
|
תגובה
לא חבל לכם להשקיע כלכך באונו?????????!
על מה?! האונו כבר מת!!!!! יש לכם הכסף עברו לפונטו!! יותר מהיר ספורטיוי יפה מהנה לנהיגה טוב נוח ומאובזור ויותר טוב מאונו בהכל ויותר חדשש תתקדמו. חבל להשקיע כלכך הרבה על אונו והכל עוד על דברים שמיתקלקים וצריך לתקן.. עברו לפונטו דור 1 ובכסף שיהיה תשפרו אותה עם אתם רוצים.. פונטו הכי יקרה וטובה (טורבו) עולה 30,000 ש"ח. מחרי פונטו דור 1 החל מ20,000 ש"ח.. |
09-01-06, 09:45 | #5 |
Guest
|
אונו
חזור אל "ינקו" והם יבצעו לך תקון חוזר (מסור ד"ש ממני לינקו ולשלום).
להחלפת רדיאטור החימום ולתקון מתיז המיים גש אל מוסך מצוין ואמין והוגן במחיריו שהנו מורשה פיאט "מוסך שמשון" שברח' העצמאות 24 א.ת יהוד, טל' 03-5360748 ובקש את שמשון או את בנו חיים (שהיה גם במפגש האחרון ביקום). התחל בתקון אצל ינקו ואם הבעיה אינה נפתרת אצלו אז בקש במוסך שמשון שיטפלו גם בה. בברכה - רפי לין |
09-01-06, 12:18 | #6 |
Guest
|
ההחנקות הריגעית יכולה לנבוע ממשאבת תאוצה תקולה.
להחליף רדיאטור חימום זה בד"כ עסק יחסית יקר. אבל יכול להיות שהנזילה היא רק מהברז, דבר שמוזיל את העלויות (למרות שלדעתי אם כבר מפרקים כדאי להחליף את הרדיאטור חימום לחלוטין). האם כשאתה מפעיל את השפריצר האחורי אתה שומע את המשאבה של השפריצר עובדת? אם לא, יכול להיות שהיא התקלקלה או לא מקבלת חשמל (בדיקה פשוטה היא להחליף את החיבור עם השפריצר הקדמי). אם היא עובדת, אז יש לך סתימה בצינור / בשסתום החד כיווני. אם הבעיה בשסתום אתה יכול פשוט לבטל אותו. ל-WRC, מה אכפת לך במה אנשים משקיעים את זמנם / כספם? נכון שפונטו יותר נוחה (במיוחד הדגמים עם ההגה כוח והכריות אוויר) אבל לא כולם רוצים פונטו או יכולים להרשות לעצמם אחת. אגב, אפשר למצוא פונטו גם ב-12 אלף ש"ח משנת 95'. |
09-01-06, 12:20 | #7 | |
Guest
|
Re: תגובה
צטט:
|
|
09-01-06, 22:45 | #8 |
Guest
|
לארילו
בתור התחלה לא חייבים שנת 2000 אפשר לקנות שנת 95 זה יעלה הרבה יותר זול וזה אוטו הרבה יותר טוב ויפה מאונו
אונו הייתה טובה בזמנה אבל היום היא כבר לא.. חוץ מזה יש עוד אפשרויות לכאלו ללא הרבה תקציב כמו בראבה בראבו ויש עוד..... |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד