|
עקוב אחרינו ב-RSS |
אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
|
|
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
24-09-15, 22:27 | #11 |
Senior Member
הגלגלים שלי: ספייס sx
|
לא נטשתי את הפרוייקט
אז היו לי כמה ימים פנויים, פירקתי את הקונסולה העליונה (פתח המזגן האמצעי), ועשיתי מודיפיקציה להכנסת הטאבלט, בדומה לתמונה שבהתחלת הפוסט הזה. 1. חיתוך פתח מזגן עליון (גם ככה הוא תמיד סגור אצלי) 2. חיתוך הפאנל של הרדיו דיסק 3. מילוי חללים גדולים עם קצף פוליאוריתן 4. בונדו 5. שיוף שלבים 4-5 חזרו על עצמם הרבה מאוד פעמים. זה לוקח הרבה זמן. במיוחד אם השיוף נעשה ידנית. דברים שלמדתי: 1. קצף פוליאוריתן: לעבוד עם כפפות! החומר לא יורד מהציפורניים. 2. לשים מספיק חומר מקשיח על בונדו, ולערבב היטב. שכבה אחת לא עשיתי כך והיה צריך לקלף אותה. 3. אי אפשר לשים בונדו בשכבה דקה על הקצף. זה מתפרק. צריך שכבה עבה. 4. (את זה כבר ידעתי מפרוייקט אחר) שיוף ידני של בונדו לוקח המון זמן. מומלץ להשקיע מראש כשהחומר לא יבש בלעצב אותו כמה שאפשר. סך הכל יצא נחמד, אבל יש קצת פאקים בגימור. זה עניין קטן של תיקונים נקודתיים. לא היה לי זמן להמשיך. אז לזמן הקרוב זה יספיק. שלב הבא: לעשות את ההכנות הדרושות להתקנת הטאבלט (סוללה, כפתורים) |
24-09-15, 22:47 | #12 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
יפה מאוד, אמנם אני לא מגיב אבל עוקב. אל תפסיק לעדכן.
ופוליאוריתן לא יורד משוב איבר שהוא מתייבש עליו. למדתי את זה בדרך הקשה. הרעיון טוב מאוד וחשבתי פעם ללכת לכיוון הזה. הדבר היחיד שמטריד בשימוש היומיומי שהגבהה/הנמכה והעברת שירים חייבים להיות דרך מסך המגע. אך ניתן להכין פאנל שליטה אם ממש רוצים
24-09-15, 23:33 | #13 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
פרויקט מעניין מאוד, אשמח אם תמשיך לעדכן..
מה החלטת לגבי הקירור? לדעתי שליפה זה הפתרון העדיף, בפרויקט הזה - זה נראה נוח ומאוד אלגנטי. ד"א, יש טאבלט במחיר מצוין אם עוד מישהו מתכנן פרויקט כזה. http://www.gearbest.com/tablet-pcs/p...tml?utm_source |
25-09-15, 03:57 | #14 | ||
Senior Member
|
צטט:
אפשר לעשות שליטה מההגה. תחפש באנגלית "ג'ויקון". העברת שירים דרך המסך- זה כל הרעיון בפרויקט (: צטט:
|
||
26-09-15, 18:25 | #15 |
Senior Member
|
עדכון:
הסרת עודפים של פוליאוריטן, הפאנל נכנס למקום. נשאר לעשות: 1. הלחמת מגעים לכפתור הדלקה חיצוני 2. חיבור סוללה חיצונית למכשיר 3. חיבור סוללה חיצונית למצת בעזרת נגד ודיודה. (וחישוב ערכים רצויים) עוד דגשים שחשבתי עליהם: 1. מריחת בונדו במקום פתוח בלבד. 2. שיוף עם מסיכה (לא קשיחה, האיטום לא טוב) ובמקום פתוח רצוי עם רוח. 3. כל פגם שנראה קטן נעשה יותר בולט עם הצביעה. צריך להגיע לגימור מושלם לפני הצביעה. |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים | ||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
התקנה יפה ומקצועית של מיני טאבלט ברכב | רפי לין | רכב כללי | 2 | 12-11-12 03:22 |
חיבור רמקולים | Guter | אודיו | 6 | 21-05-12 23:53 |
מכירה החלפה מיילסטון.על טאבלט אנדרואיד. | שחרון | יד 2 | 0 | 24-05-11 00:17 |
חיבור סאב ללא מגבר | ben_david7 | אודיו | 4 | 27-12-10 18:33 |
חיבור הארקה לדיגיפלקס. | uno1.4 | אונו - טכני | 4 | 01-04-10 18:06 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד