![]() |
|
![]() |
פנדה - טכני טכני - דגמי פנדה בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פנדה דינמיק
|
טיפול לפנדה
שלום.
יש ברשותי פנדה דינמיק יד 2 שנת 2011. היא עברה 2 טיפולים עד היום ויש לה 25K ק"מ. אני רוצה לעשות לה טיפול (כמה שיותר בעצמי) אבל לא בטוח איזה שמנים/פלאגים וכו' אני צריך לקנות. יש לי כמה בקשות... 1 - הרכב במצב ללא תקלות עד כה וכמו שאתה מבינים נסע מעט מאוד. מה חובה להחליף (שמן/פלאגים, מה עוד?) ומה מומלץ לבדוק? ומה אין טעם לבדוק? 2 - מה שצריך להחליף אז איזה סוג בדיוק (סוג שמן, סוג פלאגים, וכו')? אשמח לדעת גם סדר גודל של מחירים. 3 - אני גר באור עקיבא. איפה יש פה באזור (חיפה-חדרה) חנות אמינה שאפשר לקנות ממנה מה שצריך לצורך הטיפול? 4 - אני מניח שלפי השאלות שלי אפשר לדעת שאין לי הרבה ניסיון בזה. אשמח לקבל כל עזרה תאורטית לגבי הטיפול - ספרים, מאמרים, היינז אם יש למישהו, טיפים. יש לי ידיים טובות וראש על הכתפיים, רק נשאר ללכלך את הידיים. תודה רבה לכל העונים וחג שמח לכולם! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
הגלגלים שלי: גטס ידנית
|
אהלן סנופקין, קודם כל קח לך ספר רכב:
http://www.fiat.co.il/files/pdf/panda.pdf.pdf לפי הטבלת אחזקה שם, כל 30K עושים טיפול (שזה חולני, מומלץ מאוד לרדת לכל 15K או שנה) ובכל טיפול כזה צריך להחליף מצתים. ידוע לך אם בטיפול האחרון החליפו אותם? אם יש לך את הפירוט על הטיפול האחרון תצלם ותעלה לכאן. מה שהכי חשוב זה להשתמש בשמן בתקן C3 בצמיגות 5W40. בכל מקרה את כל החלפים המקוריים תקנה אצל אור חלפים בחדרה, ואחרי שתקנה אשמח להיפגש איתך ולעזור לך בטיפול. נערך לאחרונה על ידי asafasaf : 13-09-15 ב 11:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
עדכון קטן לגבי הטיפולים.
לפי ספר הרכב שנמצא ברכב שלי (2011) כתוב כל 20K קמ' או שנתיים ואם הרכב עשה פחות מ-10K בשנה או שהנסיעות לרוב עירוניות אז מומלץ אחרי שנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
תודות לאסף ולכנופיה הכי מדהימה בארץ הרכב עם שמן חדש בבטנו ונוזל בלמים חדש ברגליו. עבודה מקצועית ונקיה.
תודה לך אסף! |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
טיפול שגרתי לפנדה - המלצה על מוסך הגיוני ואמין? | lilig | פנדה - טכני | 1 | 23-08-14 20:39 |
טיפול ראשון לפנדה חדשה - המלצות? | dr6633 | בעלי מקצוע | 2 | 06-10-12 21:38 |
גגון לפנדה | liorwohl | פנדה - טכני | 6 | 14-05-12 07:17 |
טיפול 60 אלף שעשיתי לפנדה שלי | boca | פנדה - טכני | 9 | 27-02-10 02:07 |
טיפול לפנדה | Stefan Shpunk | פנדה - טכני | 9 | 26-07-09 19:12 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
ביטוח רכב
אוטוספורט, אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד