|
עקוב אחרינו ב-RSS |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
|
|
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
29-04-10, 18:09 | #1 | |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
הודעה חשובה בנוגע לשיפוץ מנוע הגה חשמלי לחברי מועדון במוסך מורשה "שחר" נתניה
בשבוע האחרון עלו בעיות רבות בנושא (מחוץ לקוטלי הפורום) ואני רוצה להעלות כמה דברים נורא חשובים על הפרק על מנת להבהיר עניינים כדי שבאמת כולם יוכלו להנות מהשירות המצוין הזה שמוסך "שחר" נותן לחברי מועדון פיאט בכלל וחברי מועדון בעלי ספייס בפרט!
1. ראשית חשוב לי להדגיש שוב שהמחיר שניתן הוא לחברי מועדון בלבד ושכל אדם שמגיע ואינו קשור למועדון אינו זכאי לשירות ומחירים אלו ושהמחיר הרגיל לשיפוץ במוסך מורשה הוא פי 2 או 3 מהמחיר שניתן!. 2. מוסך "שחר" נתניה מורשה יבואן פיאט הינו מוסך בעל מעבדה שמאפשרת לו לתקן ולשפץ את המנועים החשמליים הנ"ל ולכן מוסכים אחרים אשר "מוציאים" עבודה זו החוצה אינם יכולים להתחרות במחיר הזה!. 3. החלפת מנוע חשמלי במנוע חדש (לא משופץ) היא בעלות משוארת של כשלושת אלפים שקלים. 4. בכל רגע נתון (ואם ימשכו הבעיות שעלו בשבוע האחרון) המוסך יכול לבטל את המבצע הזה , כי הרי זו פריבילגיה של המועדון ואם אנשים לא מסוגלים להעריך את ההשקעה שזאביק אריה ושאר מוסך "שחר" תרמו לנו אז אין סיבה שאותם אנשים יקבלו את ההטבה. על מנת לחסוך את השאלות שאולי יעלו פה בהמשך השרשור! ויענו גם למנהלים על הסיבה לפתיחת השרשור הנוסף הזה אני הבהיר את מה שקרה! ** ככל הנראה אנשים שראו את המחירים החליטו שהם לא נוסעים לנתניה והם משפשפים את המחירים שניתנו לנו בפנים של מוסכים אחרים , במקרה מסויים אפילו היו קריאות גנאי כלפי מוסכים שנתנו מחיר רגיל להחלפת המנוע למנוע חדש! ** במידה ושוב יחזור ה"רעש" הזה אני אישית אבקש מהמוסך לבטל את המשך הפריבילגיה הזו מדובר באנשים ספציפים שאני איני יודע מי הם ואם הייתי יודע הייתי פונה אליהם אישית, ראו זו כהודעה פרטית לאותם אנשים! |
|
|
29-04-10, 18:20 | #2 |
Banned
הגלגלים שלי: פיאט בארטונה
|
אם המוסך הזה זול ושירות טוב אולי שווה לי לנסוע עד נתניה כדי לעשות שם את הטיפולים
יש לי בקרוב טיפול גדול של גיר אולי ישתלם לטפל שם צריך ממכם חוות דעת על המקום. נערך לאחרונה על ידי מנש המטורף : 29-04-10 ב 22:41. |
29-04-10, 20:23 | #3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
הפתרון
לדעתי צריך שכל אחד שרוצה לקבל את ההטבה יהיה רק דרכך
שהוא יתקשר אליך ואתה תמסור השם שלו למוסך ושיגיע יהיה שם שלו רשום שם אני מציע עוד משהו שמי שרוצה לקבל את ההטבה צריך להיות חבר מועדון כלומר ששלם מחיר סמלי תמורת חברותו במעדון עוד דבר אני למשל מהכי צפון בארץ לא יוצא לי לבוא למפגשים אז אנא מההנהלה שיישמו קישור לכרטיס אשראי באתר שנוכל להרשם דרך האתר גם |
29-04-10, 21:25 | #4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
בנץ ++1
צודק ב100%. המחירים באמת מצויינים! פשוט יש אנשים שלא מספיק להם שהמחיר בריצפה, הם גם רוצים שזה יהיה קרוב לבית. |
29-04-10, 22:25 | #5 |
חבר מועדון
|
אבל הם פשוט פוגעים במה שבנינו!
|
29-04-10, 23:18 | #6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
ברא, הם לא באים כאילו דרך המועדון כדי לקבל את ההטבה.
הם באים בטענות למוסכים אחרים בגלל המחיר של המוסך עם ההטבה, והמוסכים באים בטענות למוסך שחר שכביכול הם גוזלים להם לקוחות ומחליטים על דעת עצמם מחירים שהיבואן קובע מראש - והמוסך לא יכול לעמוד מול זה. |
29-04-10, 23:52 | #7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
חשבתי על משהו, בפורומים שונים, יש אפציה כזו, ששרשורים מסויימים ניתן לפתוח/לראות אך ורק אחרי יצירת יוזר(שם משתמש) ופעילות של לפחות מס' תגובות או משהו כזה. אולי ניתן גם לעשות כך בפורום שלנו.
כך כל האורחים, ומשתמשים חדשים ללא פעילות קודמת לא יוכל לראות את השרשור הנ"ל. הרי גם ככה המבצע הוא רק לחברי מועדון. לדעתי זה יפתור את ה"בעייה" |
30-04-10, 01:06 | #8 |
חבר מועדון
|
הפתרון ההרבה יותר פשוט הוא, וסלח לי על השפה אבל אני פשוט אהיה ישיר בעניין הזה,
שאנשים יקבלו את המחיר המוזל האדיר הזה ויסתמו את הפה שלהם, כי כמו שאמרתי אם יהיה קצת יותר רעש בנושא אז אנחנו נאבד את הפריבילגיה הזו ואני בטוח שלא מגיע למוסך שנותן שירות מצוין מחירים נהדרים ומבצעים לחברי מועדון "לקבל בראש" מהמנהלים בפיאט וכ'ו!! |
30-04-10, 09:15 | #9 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אני פונה לכל אלה שעושים בלגנים נו באמת חבר'ה עם תקלה כזו היינו מתפללים כדי לפתור בזול
אז אנא אל פגיעה בפרנסה של בן אדם רק בגלל שהיה נחמד ונתן מחיר סמלי אתם רוצים לדפוק לו העסק אז תחשבו על הצד השני כפרה על עוד 100 שקל דלק ותעשו הנסיעה ותחסכו המון כסף |
30-04-10, 12:54 | #10 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מוסך שחר נתניה והמבצע להגה
צריך לעודד את "מוסך שחר נתניה" שהיה מוכן לתת מחירים זולים כאלו לגולשי האתר וחברי המועדון.
אני משוכנע שאם הם יראו שיוזמה כזאת גורמת להם טוב, יתכן שמדי פעם הם יבצעו עוד מבצעים והנחות מיוחדות וכולנו רק נרויח מזה. בברכה - רפי לין
|
|
נושאים דומים | ||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
חידוש לוח מתגים + הגה כוח - מוסך "שחר" נתניה מורשה יבואן | BentzZz | בעלי מקצוע | 26 | 08-02-11 01:09 |
"רכב להמכיר": גרסת נתניה והסביבה | stio | אוף טופיק | 11 | 24-07-09 17:36 |
הודעה חשובה שפורסמה ע"י מועדון החמש ! | MGB ROADSTER | פיאט אספנות | 2 | 21-07-09 15:27 |
תיקון זול של הגה כוח חשמלי בפונטו "ספייס" | פורום הגראז' | 5 | 09-12-06 20:35 | |
עוד פרוייקט במוסך "קובלנץ" (ביאנקינה) | פיאט אספנות | 0 | 19-05-06 00:48 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד