|
עקוב אחרינו ב-RSS |
רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
|
|
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
09-06-09, 01:41 | #1 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
איך מתמודדים עם תופעת ה- "טל" בבקרים, או: ייבוש הרכב ללא השארת סיבים
שלום לכולם
בזמן האחרון (ליתר דיוק מאז שאני זוכר את עצמי בערך) כל בוקר הרכב מכוסה בשכבה גדולה של "טל". זאת אומרת כל השמשות, הפח וכל האוטו. לא ברור לי אם זה בכל הארץ או רק בצפון, אבל לא משנה. כשאני מפעיל את המגב האחורי הוא מסית את כל המים לכיוון דלת תא המטען ואז נשאר המון לכלוך, אז אני פשוט מפעיל את ההפשרה של החלון האחורי. הבעיה היא בגג הרכב ובמכסה מנוע בעיקר: אני לא יכול לכסות את הרכב ככה כי אח"כ הכיסוי נדבק וזה מהווה בעיה, אז אני נאלץ לנגב את המים קודם. אם אני מנגב את הטל עם מטלית מטבח של סנו, אז נשארים מלא סיבים על הפח בצבע המטלית (היום זה היה צהוב). במהלך הייבוש אני נאלץ לסחוט את המטלית כמה פעמים כי היא מתמלאת מים (לא לקנות מטליות של סנו, הם לא שוות כלום, לפחות לא לרכב). אם אני מחכה שהשמש תייבש את זה, זה קורה רק בסביבות שעה 10:00, אחרי ששעתיים הרכב משתזף בשמש, ואז גם נשאר מלא אבק על כל האוטו. בקיצור, אני שמעתי על אנשים שקונים מטלית מיוחדת לייבוש הרכב (רלוונטי גם לייבוש הפח לאחר רחיצת הרכב. אני נתקל באותה הבעיה). רציתי לשאול מאיפה אני משיג כזה דבר (אולי באוטודיפו?), כמה זה עולה, האם כדאי לקנות ואיך זה נקרא? תודה מראש. |
|
|
09-06-09, 09:22 | #2 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
אני מניח שאתה מתכוון לג'ילדה המפורסמת.
כל מטלית מיקרופייבר תעשה את העבודה - ואכן יש כאלה גם באוטו דיפו.
09-06-09, 19:14 | #3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
אני חושב שאתה יותר מדי פרנאויד לגבי ניקוי הרכב יום ביומו על תשכח שהרכב צריך לשרת אותך ולא אתה אותו,זה לא אומר שצריך לא לטפל בו אבל במינון יותר נמוך לפי דעתי
|
09-06-09, 23:24 | #4 |
כתבנו בצפון
|
אם לא תשרת את הרכב הוא גם לא יישרת אותך. אני לא מנקה כל יום את הרכב, רק מנגב את הטל כדי שאוכל להלביש את הכיסוי על האוטו (היום זה היה רק גג ושמשה אחורית).
אביעד: תודה על התגובה. אני הולך לאוטו דיפו ומבקש מהם מטלית שנקראת ג'ילדה? יש סוגים לדבר הזה ואם כן מה לקנות? תודה |
09-06-09, 23:45 | #5 |
Senior Member
|
עם מה ניקית ב 22 שנה האחרונות את הפאביה , אונו , 127 ?
ג'ילדה היא מצרך חובה בכל ניקוי רכב זו מין מטלית (האיכותיות באות עשויות מעור צבי) שסופחת אליה את המים עד היום איך ניגבת את הרכב לאחר ששטפת אותו ??? |
09-06-09, 23:51 | #6 |
כתבנו בצפון
|
את הפיאט 127 לא הספקתי לנקות הרבה- הייתי קטן. את האונו ואת הפאביה אני ייבשתי עם מטלית
|
09-06-09, 23:54 | #7 |
Senior Member
|
אז באייס בביג יוקנעם יש כמה סוגים של ג'ילדות
אל תלך על הזולה ביותר , לך על זו עם המחיר ביניים ומעלה בנוסף יש להם ג'ילדות בשני גדלים: אל תיקח את הקטנה , לא נוח לעבוד איתה (אפילו לא על פונטו קטנה) |
09-06-09, 23:59 | #8 |
כתבנו בצפון
|
תודה, אני אקפוץ לשם בשישי בבוקר, לא ידעתי שיש להם דבר כזה. כמה זה אמור לעלות?
בפעם אחרונה (שישי) שהייתי שם ורציתי לקנות נוזל לשמשות ושמפו לרחיצת מכוניות- לא היה להם בכלל. המוכר לוקח ווקס של טרטל ושואל אותי: "זה שמפו, נכון?" |
10-06-09, 00:35 | #9 |
Senior Member
|
ניראה לי ש 20-40 ש"ח יספיקו
זה מגיע בתוך גלילי פלסטיק צהובים עם כיתוב שחור (סוג 1) או גלילי פלסטיק שקוף "מט" (סוג 2) |
10-06-09, 00:48 | #10 |
כתבנו בצפון
|
אוקיי, עזרת לי מאוד, תודה רבה לך ולכולם
|
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים | ||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
"טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
עכשיו הרכב ראוי ל"התחדשתי" משלו. | simon377 | פורום המועדון | 7 | 07-09-08 19:39 |
סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 17:52 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד