|
עקוב אחרינו ב-RSS |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
|
|
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
22-04-16, 13:51 | #1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
מערכת זינוק בעליה
בפיאט 500 גיר ידני יש מערכת עזרה לזינוק בעליה המונעת מהרכב להדרדר כאשר הוא בהילוך עם קלאץ לחוץ ועוזבים את דוושת הבלם
ב- 2 פיאטים שיש לבנות שלי המערכת לא עובדת תמיד לא תלוי בזוית השיפוע של הכביש מה מפעיל את המנגנון ? האם יש לו כיוונים ? איפה להתחיל לחפש ? תודה אמיר |
|
|
22-04-16, 14:24 | #2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מע' HILL HOLDERE
צרעיכים להתקיים שני תנאים כדי שהמע' תפעל:
1. עמידה מעל זוית מסויימת. 2. עמידה עם דוושת בלם לחוצה. כשזה קורה ואז משלבים להילוך קדמי (או אחורי) ומשחררים את דוושת הבלמים, הבלמים נשארים תפוסים לעוד כשניה וחצי וזה מאפשר זינוק בעליה ללא התדרדרות אחורנית. אין למע' הזאת כל כיוונים מכניים ואם היא אכן אינה פועלת, אז צריך להתחבר עם מחשב איבחון תקלות לראות מה מקור הבעייה. בברכת פסח שמח - רפי לין
22-04-16, 16:27 | #3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
שלום רפי
בדרך כלל לא אני נוסע ברכב והבת שלי אמרה שלי שאין לה את המערכת הזו באוטו השבוע נסעתי ברכב בפקקים של הבוקר , בכביש 4 בצומת רעננה דרום עמדתי ובדקתי בעליה את הרכב ראיתי שלפעמים עובד ולפעמים לא בדקתי מספר פעמים באותו מקום שיחקתי בן ניוטרל לראשון, לחצתי ועזבתי את הקלאץ' ודוושת הבלם לא הצלחתי לזהות מדוע ולמה ופעמים עובד ובדרך כלל לא עובד אם זה בעיה של מחשב אז להבנתי זה אלקטרוניקה או יש מגע או אין . |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים | ||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ריח שרוף במאמץ בעליה | omeroz1992 | פונטו - טכני | 14 | 13-10-12 18:18 |
התחממות מנוע בעליה...עזרה בבקשה | Holyman | פונטו - טכני | 25 | 12-09-12 18:55 |
כמה צריכה לנסוע פונטו בעליה? | sasha | פונטו - טכני | 2 | 04-05-08 18:18 |
זינוק של 720% במכירות המסחריות של פיאט | פיאט כללי | 2 | 08-06-07 17:26 | |
פונטו 2000 TD - התחממות בעליה | פורום הגראז' | 2 | 22-03-07 21:33 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד