![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
פרסום המועדון.
מיד לאחר הקמת האתר, כתובתו פורסמה במנועי החיפוש, אתרי רכב וכד'.
פה ושם חברים מהמועדון הפעילים בפורומים שונים, מוסיפים לינקים ומחדשים לאנשים בדבר קיומו של "מועדון פיאט". מכיוון שיש הרבה חברים פוטנציאלים שעדיין לא יודעים על קיומנו, כל אחד מכם יכול לתרום ב"שיווקו". אתם מוזמנים להוסיף בחתימתכם בפורומים השונים את כתובת המועדון (ולהצטרף לכמה חברים יקרים שעשו כך) ולהציע לבעלי פיאט להצטרף למועדון (בשרשורים, יד2 וכל האמצעים הכשרים...3סרטונים המייצגים את המועדון מופיעים בדף הראשי, אל תהססו להשתמש בהם ![]() יש כמה חברים הנוהגים לשלוח קישורים למייל, לדפים בהם הזכירו את המועדון, אנו לוקחים את הרעיון הזה ובעוד כשלושה חודשים נבחר חבר (רנדומלי) שיקבל מאיתנו "משהו נחמד" ![]() שבת שלום לכולם. |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
אני הצעתי בעבר לפרסם אפילו על הרכב..
אני כבר הצעתי פעם (נו אני יודע שאני משוגע..[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח)
לפרסם על הרכב שלי (אולי עוד כמה יצטרפו ליוזמה המטורפת לחוטין) בצורה כמובן שתיהיה אטראקטיבית אומנותית ומושכת עין את המועדון. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
מקבל את הרעיון! בסוף שבוע זה אעדכן את חתימתי בקארספורום שלעניות דעתי הוא הפורום הפעיל ביותר בארץ בעניני רכב.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
אני הוצאתי סטיקרים [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
|
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
אפשר לארגן הדפסת חולצות?
עם סמל המועדון
|
![]() |
![]() |