|
עקוב אחרינו ב-RSS |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
|
|
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
17-08-08, 17:01 | #1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 2001 SX
|
שאלה לפני קנית פונטו ספייס
שלום .
אני רוצה לשאול אותם לפני שאני קונה פונטו ספייס 2001 SX . ישנה תקלה במזגן מהירויות 1 2 3 לא עובדות ממה זה יכול להגרם , ואם הנזק יקר מדיי . איזה עוד בדיקות אני צריך לבצע לרכב לפני הקנייה ( האם יש משהו שאני יכול לאבחן , ואני מבין במכוניות ) . אני פשוט לא מכיר את הספייס בכלל , אני צריך חוות דעת מקצוענית על הספייס . תודה רבה לעוזרים . |
|
|
17-08-08, 18:27 | #2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX 16V
|
הכי חשוב: שהשתמשו ברכב בנוזל קירור פאראפלו בלבד! לא במים ירוקים\מי ברז\מים מיהרח\ מי ורדים או כל דבר אחר. נוזל קירור שונה פוגם בצורה קשה במנוע וגורם לבלאי מואץ. את הנוזל הקירור הנ"ל יש במוסכים מורשים.
בקשר לתקלה של המזגן 2 אופציות: 1) קרה לי ברכב שלי ושל בת הזוג - הקונקטור למפוח תקול. יש קונקטוק שיושב ליד פילטר המזגן מתחת לתא הכפפות. אם אחד החוטים זז ממקומו או נשרף זה תיקון קל רק לגזור את הקצה ולחבר מחדש (אצלי) או לבדוק ולהדק את החיבורים יותר עמוק לתקע (בת הזוג שלי) 2) זה המקרה היותר קשה - הלך נגד בורר המהירויות של המזגן - עלות תיקון 300 ש"ח בערך.
|
|
נושאים דומים | ||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
שאלה לפני קנייה-פיאט פונטו SX | got-fiat | פיאט כללי | 1 | 21-06-08 17:15 |
שאלה לפני קנייה-פיאט פונטו SX | got-fiat | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 21-06-08 14:30 |
בבקשה עזרה לפני רכישת פונטו ספייס | Carioca | יעוץ ברכישת רכב | 8 | 10-03-08 22:21 |
שאלה על ק"מ בפיאט פונטו שרכשתי לפני מספר ימים. | אדי.ו | פיאט כללי | 9 | 15-12-07 15:50 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד