|
עקוב אחרינו ב-RSS |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
|
|
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
04-05-08, 10:25 | #1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
פיאט בראבו HGT ???
שלום לכולם
רציתי לשאול עם משהו מכיר את הרכב הזה ?? עם הוא אמין ?? איך הוא נוסע ??? ולמה בחיים לא ראיתי אוטו כזה על הכביש ?? במחירון לוי יצחק הוא לא מופיע כמה הוא שווה ?. בקיצור אני ישמח עם מישהו יספר לי הכול אבל הכול על הרכב הזה .. "מחלות לא מחלות לגעת לא לגעת " תודה לכול מי שעוזר |
|
|
04-05-08, 11:10 | #2 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
לניר יש אחת כזאת והוא מאוהב בה.
למרות שבמחיר המתאים אני מאמין שהוא ימכור.
04-05-08, 19:28 | #3 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
בודדות הגיעו ארצה.
רכב מאוד מיוחד לדעתי. |
04-05-08, 21:43 | #4 |
Super Moderator
מנהל
|
HGT
מכונית טובה, ללא תקלות כרוניות [דהיינו אמינות סבירה] , לא ספורטיבית, אבל עם כיול מתאים יכולה לספק הנאה מסוג אחר.
אין לה מחירון משום שלוי יצחק נרדם [שוב] בשמירה, כפי שקרה לו עם הקופה עד שהוא הבין שגם לביזיון יש גבול. בכל אופן יש הערכת שמאי , והמחיר שלה נע באיזור ה 45-55. כשהשמורה ביותר הגיעה גם ל 60. נמכרו בערך 6-7 יחידות בארץ, 3 כבר רוסקו. שורה תחתונה - מכונית מהדור הקודם, עוד שהיה אפשר להרגיש משהו בידיים. אבל בפרוש לא ספורטיבית טהורה.
04-05-08, 22:14 | #5 |
מנהל
|
יש אחת בנתב"ג
יש בחור שעובד בבנין ממ"ן שיש לו בראבו HGT מהממת ביופיה בצבע שחור ומשופרת אבל בטעם.
ולא נראה לי שהוא ימכור אותה בשנים הקרובות.. |
04-05-08, 22:37 | #6 |
Member
הגלגלים שלי: coupe20vt
|
מסכים עם ניר
לא ספורטיבית בעליל,מנוע נחמד עם סאונד טוב,הגה אילם אם זאת מכונית לא רעה ליום יום מהירה מספיק וללא בעיות מיוחדות, בשום אופן לא קרובה לקופה 20vt
גילוי נאות-של ניר היתה שלי |
05-05-08, 09:50 | #7 |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
צביקה, האם מדובר בלבנה?
05-05-08, 14:33 | #8 | |
Super Moderator
מנהל
|
צטט:
חשוב יותר לדעת ממי קונים, בטח רכב ספורטיבי איטלקי. בכל אופן , ה HGT בהחלט רכב מעניין, אבל לא מבריק.
05-05-08, 15:34 | #9 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
איך הוא מבחינת תצרוכת דלק . יש חלקים לרכב כזה ?? אני שואל את השאלה הזאת כי אני לפני רכישה של אחת כאזת {כמובן החלפה על הפונטו GT } שאני לא כולכך מרוצה להחליף אותה
כי הבחור שיש לו את הHGT מסתבר שהרכב שאני נוהג עליו כרגע . הוא היה היד הראשונה עכשיו אני לא שואל עם זה שווה אוו לא זה שיקולים שלי .. רק במידה ואני מחליט שאני רוצה להחליף אני רוצה לדעת למה אני ניכנס |
05-05-08, 15:44 | #10 |
Super Moderator
מנהל
|
צריכת דלק .. נושא כאוב עם 5 צילינדר.. ה HGT טוחנת.. משהו כמו 1-7 , במאמץ זה יותר.
חלפים לא תמיד יש, אבל אל תשכח שהיא שותפה לחלפים עם הפיאט טיפו , אז זה לא יקר במיוחד. אבל דברים גדולים כמו מצמד וכו, זה לא עסק זול. בסך הכול- לא יקר. אני לא יודע מה הכוונה שלך "נכנס", [זה גם שיקול כלשהוא ,מסתבר] אבל כמו כל רכב נדיר, תמיד יש בעיות פה ושם. ההתנהגות שלה - עקב אכילס. לא מרשימה בכלל.
|
|
נושאים דומים | ||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פיאט בראבו | emendi | מכירה | 5 | 05-05-08 04:00 |
[b]פיאט בראבו[/b] | מועדון פיאט ישראל | 24 | 13-09-07 15:00 | |
פיאט בראבו 1.400 12v | פיאט כללי | 0 | 31-08-07 22:11 | |
טסט של פיאט בראבו | פורום הגראז' | 12 | 27-01-07 08:54 | |
פיאט בראבו | קניה | 0 | 01-11-06 23:48 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב