|
עקוב אחרינו ב-RSS |
אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
|
|
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
17-03-08, 13:37 | #1 | |
Member
הגלגלים שלי: minichamp, maisto, burago
|
התאמת מנוע ח"ח מפיאט פונטו לפיאט אונו
שלום לכולם. השאלה מופנת בעיקר לרפי לין אבל מיועדת גם לכל מי שיודע:
האם מנוע חלון חשמלי צד נוסע של פיאט פונטו HSD (כלומר מערכת ח"ח מקורית) יתאים לפיאט אונו 1.3 דור ראשון שנת 90 גם כן צד נוסע? יתאים הכוונה מבחינת גודל פיזי ומיקומי ברגים וחיבורים, מבחינת חוטים שמתחברים ומבחינת עוצמה \ הספק. האם מנוע של חלון חשמלי מפיאט אונו 1.45 דור שני יתאים לאונו 1.3 דור ראשון? ( בשני המקירם מדובר על צד נוסע) למה אני שואל, מכיוון שהחלון של הנוסע עולה יחסית לאט, ויש לי 2 דלתות ספייר של פונטו HSD ושם יש זוג מנועים שעובדים בצורה מעולה, חשבתי להחליף ביניהם, אבל אני צריך לדעת אם הם מתאימים אחד לשני, מכיוון שאם אני אפרק את הריפוד של הדלת שלי אני אשאר בלי ריפוד. הרכב הוא פיאט אונו 1.3 דור ראשון 70 סוסים צורה ישנה, ומדובר על דלת צד הנוסע. תודה רבה לעונים. |
|
|
17-03-08, 16:02 | #2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מנגנוני חלונות חשמל
במכוניות פיאט אין רק מנוע בלבד אלא זה מנגנון משולב של המכניקה עם מנוע חשמלי המפעיל אותה.
יש הבדלים ואי תאימות בין מנגנוני החלונות של אונו דור 1 ודור 2 וכמובן שאל הפונטו. בפעולה ראשונה, נסה לרסס במסילות השמשה, תרסיס סיליקון להחלקה להקטנת חיכוך השמשה עם המסילות, דבר שבהרבה מקרים משפר את מהירות תנועת החלון. בברכה - רפי לין
17-03-08, 16:21 | #3 |
Member
הגלגלים שלי: minichamp, maisto, burago
|
קודם כל תודה על התשובה רפי.
שנית, אני מדבר רק על להחליף את המנוע עצמו, את המסילות והמנגנון להשאיר איך שהוא. האם אפשרי להחליף רק את המנוע עצמו? בנוגע לספריי ריססתי ואני מודע לכל השיטות לעשות את החלון מהיר יותר, כאמור יש לי דלתות ספייר של פונטו ולכן שאלתי... |
20-03-08, 22:28 | #4 |
Member
הגלגלים שלי: אונו
|
אם זה רק מנוע אפשרי אני לא ממש זוכר איך נראה של פיאט פונטו אתה פשוט צריך שהחיבורים יהיו תואמים של המנוע תנסה זה לא יזיק אם לא מצאת יש לי שתי מנגנונים יחסית חדשים של פיאט אונו
|
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים | ||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
עזרה במציאת ממיר קטאליטי אונברסלי לפיאט אונו שנת 94 מנוע 1.0 | Fiatuno | פיאט כללי | 3 | 22-10-07 15:15 |
מחפש ג'אנטים לפיאט קופה - 17" | קניה | 3 | 19-07-07 18:48 | |
סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 17:52 | |
התאמת ראש מנוע לבלוק | פורום הגראז' | 3 | 04-12-06 09:53 | |
[פרוייקט מצולם מחו"ל] angle eyes לפיאט פונטו דור שני | פיאט כללי | 0 | 02-04-06 02:40 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד