|
עקוב אחרינו ב-RSS |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
|
|
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
17-02-08, 01:43 | #1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: ELX ספייס
|
כמה שאלות לגבי פונטו ספייס (נערך)
שלום לכולם רכשתי ביום חמישי האחרון פונטו ספייס אטומט 2001 אפור.האמת לא יודע על הרכב הרבה, חבר שיש לו פיאט כזו המליץ לי עליה. האוטו שמור ברמות מיד ראשונה נראה חדש.רציתי לדעת כמה דברים.
א.מה אתם ממליצים לי לעשות לעניין טיפולים להכניס אותה לטיפול כדי להתאפס? ב.איפה יש לי מוסך באיזור ב"ש של פיאט שאתם ממליצים עליו אני מבין שיש את המוסך המרכזי הוא רק באיזור המרכז או שיש עוד מקומות? ג.אני רוצה לעשות פנסי "קסנון" אור כחלחל,כמה זה עולה?האם זה חוקי ולא תהיה לי בעיה לעבור טסט? ד.חשבתי לעשות את הביטוח של הפניקס על המנוע ועוד "אוטו סרב" כדאי? ה.מקריאה שעשיתי הבנתי שיש את אבנר שמנקה את כיסוי הנורות האם כדאי לחכות לפני הטסט ולעשות את זה יש לי עוד חודשיים. בתודה מראש לכל העונים. יוסי |
|
|
17-02-08, 03:41 | #2 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
ראשית כל תתחדש ברוך הבא למועדון.
א. במידה ויש לך את הסטוריית הטיפולים של הרכב ונראה כי הוא טופל בקפידה אזי לא הייתי ממהר למוסך. אך בשביל השקט הנפשי שלך, אתה יכול לגשת למוסך ל"ישור קו" או להמתין מעט באם הטיפול הבא קרוב. ג. אור קסנון מותר באופן חוקי רק אם הותקן ע"י היצרן. אינני יודע אם יש אפשרות כזו מצד היבואן (סמל"ת) אך ניתן לבדוק. המחיר יהיה גבוה יחסית. אפשרות שניה היא להשתמש בנורות רגילות בעלות גוון בהיר מאוד כגון ה-Diamond Vision של Philips. ה. האם יש סיבה לנקות את הפנסים שלך? האם הם נראים עכורים? רענן.
17-02-08, 09:01 | #3 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
חידוש וליטוש עדשות הפנסים
אם עדשות הפנסים הראשיים עכורות, אז גם עוצמת האור נמוכה ופיזורו אינם נכונים לכן מומלץ מאוד לסדר זאת ללא כל קשר לטסט אלא כדי לקבל רמת אור גבוהה ונכונה (וגם שוב מראה יפה לחזית הרכב).
טל' של אבנר הנו 052-5030090 בברכה - רפי לין
17-02-08, 16:59 | #4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: ELX ספייס
|
האמת שאין לי את ההיסטוריה אבל זה שקניתי ממנו אמר לי "הכל רשום במוסך".
לעניין הפנסים הם מאוד עכורים. מצפה לעוד תשובות לגבי מוסך באיזור הדרום ומוסיף שאלה נוספת הפלסטיק שמכסה את המוט הילוכים שבור.מהיכן ניתן לקנות חדש? |
14-04-08, 21:22 | #5 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
המוסך המרכזי בב"ש של פיאט הוא ב.ט שרותי רכב (הוא ממוקם במיתחם שליד תחנת דלק פז שבכניסה מכיוון עומר לב"ש ליד אתה נוסע עד הסוף ולוקח שמאלה זה מיצד ימין שלך )
בבש יש את מוסך הנוצץ שיש לו עכשיו מיבצע על ליטוש הפנסים 250 שקל עשיתי את זה עכשיו ליפני הטסט |
15-04-08, 01:02 | #6 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
חידוש עדשות פנסים ראשיים
אצל אבנר זה זול יותר.
בברכה - רפי לין
|
|
נושאים דומים | ||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
צמיגים לפונטו (לגבי צמיגי אליאנס, נערך) | oz1 | פונטו - טכני | 13 | 11-03-08 06:51 |
קניית פנסי ערפל מקוריים לרכב (פונטו דור רא | amimalka | שיפורים וקוסמטיקה | 13 | 27-12-07 20:53 |
מחפש ממש לא בדחיפות פונטו ספייס 2001-2002 (נערך) | shaked | קניה | 0 | 21-12-07 14:12 |
ספייס - טורים גבוהים לאחר ניקוי מיצעת | יעקב | פונטו - טכני | 7 | 14-12-07 22:30 |
החלפת משאבת מים ורצועת טיימינג (sx 2001, נערך) | עומר | פונטו - טכני | 1 | 31-10-07 15:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד