מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום כללי > פיאט כללי
עקוב אחרינו ב-RSS

פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפונטו

שם:  
צפיות: 
גודל:   

החלפת נורות באוטו!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

תוצאה של 6.5 שעות של התברסות על הפונטו.

שם:  
צפיות: 
גודל:   

למכירה בראבו טורבו 2011

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט פונטו היפיפייה שלי!!!

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

נושא נעול

כלי נושא הצג מצבים
ישן 04-04-07, 23:06   #1
Guest

גרנדה פונטו, כן! אבל המכירות קטנות

התאכזבתי לקרוא באתר הגה שלמרות שפיאט בארץ משווקים את הגרנדה הפונטו, (שמצליחה מאוד באירופה), בארץ המכירות צולעות ולמעשה סמל"ת מכרו השנה (ינואר - מרץ) 26% פחות! מאשר ב- 2006 שבה שיווקו את הפונטו ספייס בהנחה.

את הגרנדה פונטו ראיתי כבר פעמיים ונכון יש אכזבה מכמה דברים אבל בכללי האוטו ממש מרשים ובמיוחד המראה החיצוני שלו אבל עד שלא יביאו לארץ את מנוע ה- 1400, 16 שסתומים, 95 כ"ס - הגרנדה פונטו לא תימכר בישראל ביותר מקצב של 100-150 לחודש. נקודה. חבל כי זה באמת אוטו יפה ומרווח.

ויש כאלה שיגידו שהבעיה היא המחיר אבל אל תשכחו שהטויטה יאריס עולה 8000 שקל יותר מהפונטו ויש לה "רק" 4 כריות אוויר, תיבה רובוטית אולי הגרועה בקטגורייה והיא מעט פחות מרווחת ופחות נוחה מהגרנדה פונטו, ולמרות זאת היאריס נמכרת בקצב מרשים ביחס לפונטו כי:
1. זו טויוטה !!!!!!!!
2. המנוע חזק ומודרני

ישראלי לא מכון לקנות גם פיאט וגם מנוע לכאורה מיושן - 8 שסתומים (שהאמת היא שזה ההיפך הגמור מזה).

ליבואן אם אתה קורא - עד שלא תביאו גרנדה פונטו עם מנוע 16 שסתומים, עם תיבה רובוטית (אין מה לעשות זה רק מה שיש) עם אותו איבזור בטיחותי ואולי גם תיזרקו איזה רדיו דיסק או ג'ינטים קלים והכל האותו מחיר (105,000 שקל) אז הגרנדה פונטו לא תימכר כמעט בכלל ועם הזמן המכירות רק ירדו כי עכשיו יש עוד קצת התלהבות כי זה רכב חדש בארץ. תחשבו על זה. עכשיו יש מנכ"ל חדש יש הזדמנות לשינויים

ישן 04-04-07, 23:10   #2
Guest

מסכים לכל מילה !!!
ומצטרף לקריאה ליבואן להביא דגמים יותר חזקים.

ישן 04-04-07, 23:20   #3
Guest

אתה יכול לתת קישור לכתבה שאתה מדבר עליה?

ישן 04-04-07, 23:27   #4
Guest

אופס,

http://www.motocar.co.il/news/new.as...Q=KLEM&Pn6Vq=E

כמובן שהכתבה לא מתייחסת ספציפית לגרנדה פונטו אבל המשמעות ברורה.

ישן 04-04-07, 23:38   #5
Guest

אם סמל"ת היו מיבאים את הגרנדה פונטו על כל שלל הגרסאות שלה, וכמו כן את הבראבו החדשה ואת הלינאה החדשה (מנוע 1.6 אוטומט סדאן) אז המכירות הכלליות של פיאט היו יכולות להיות גבוהות מאוד.
לצערנו היבואן לא רוצה למכור. ראה את אלפא רומיאו, למרות העלייה המשמעותית במכירות הם מכרו רק 25 מכוניות...

מה שצריך לעשות זה להיכנס לשוק הליסינג, להכניס את הגרנדה- פונטו במקום הגטס.
לא יעזרו לסמל"ת לצערנו כל הפרסומים בעיתונים (אפילו על עמוד שלם) על הגרנדה פונטו, ועל המבצע ה"מדהים" של המימון לרכב הנ"ל. (15,000 ש"ח ריבית!)

ישן 04-04-07, 23:51   #6
Guest

הבראבו עוד תגיע ויתכן עוד השנה ! היא רק החלה להיות משווקת באירופה. היבואן גם פלט בכתבה שעוד השנה אולי תהיה לסמל"ת 1600 אוטומטית - אני מאוד מקווה שזו לא!!! תהיה הלינאה - זה אוטו למדינות מתפתחות ולא לאירופה. יש לי תחושה שזה יגרום בטווח הארוך יותר נזק ליבואן מאשר תועלת.

הלינאה אולי נראית טוב וגדולה (למעשה גירסת ה- 4 דלתות של הגרנדה פונטו) אבל היא מיועדת למזרח אירופה, מדינות דרום אמריקה ודרום אפריקה ולמזרח התיכון....

ישן 13-04-07, 13:31   #7
Guest

זאת כן תהיה הלינאה.

בכל אופן, אתמול ראיתי תוך שעה 3 רכבים שונים מסוג גרנדה פונטו. שיא חדש

ישן 14-04-07, 11:56   #8
Guest

צטט:
במקור פורסם על ידי stio
זאת כן תהיה הלינאה.
יש לי תחושה או חשש שאם בסמל"ת לא יתעוררו ויתעוררו במהירות האור אז סמל"ת תהפוך להיסטוריה. הכוח של פיאט בכלל וסמל"ת בפרט הוא במכוניות קטנות ולא במשפחתיות.

במוסף כלכלה של ידיעות של שבוע שעבר כתוב שהבראבו החדשה תגיע לארץ בנובמבר 2007. תצוייד במנוע 1400, טורבו, 150 כ"ס וגיר ידני במחיר של 130 אלף שקל. ברור לכם שלא תיראו הרבה כאלה בכביש. מכאן לא תבוא הישועה לסמל"ת.

הלינאה החדשה תגיע לפי אותו מוסף רק עוד שנה וכבר נחשף שיהיה לה מנוע 1600 עם תיבה אוטומטית "רגילה". אבל מה יש ללינאה להציע ? לגבי הבטיחות שלה אני מנחש שנדע עוד החודש או בחודש הבא לאחר ההצגה שלה ואני מקווה לטובת פיאט שלא יפלו בנקודה הזו. מבחינת מחיר - אף אחד לא יודע אבל גרנדה פונטו עולה 105000. פורד פוקוס, מאזדה 3 והקורולה החדשה עולות 114000. היכן תשתלב הלינאה? ובאיזה אבזור בטיחות?.
דעתי האישית היא שגם מכאן לא תבוא הישועה לסמל"ת. עד שלינאה תגיע לארץ יהיו כבר מעבר לפינה הדגמים הבאים של המאזדה 3 ושל הפוקוס שיעשו חיים קשים ללינאה.

בקיצור אם סמל"ת לא יתעשתו במהרה וישפרו דרמטית את המנוע של הגרנדה פונטו וישפרו דרמטית את השירות במוסכים ואת המקצועיות שלהם אז פשוט החברה תעלם כמעט ממפת שוק הרכב בארץ ואנחנו נהפוך לפורום אספנות.

ואני עוד לא מדבר על הפיז'ו 207 החדשה שתעלה 110 אלף עם 6 כריות ובקרת יציבות.

ואת להיט המכירות הפוטנציאלי הבא - מאזדה 2 שכנראה תעלה לא יותר מ- 105 אלף עם אבזור בטיחות לא ידוע אבל תהיה לה תיבה אוטמטית רגילה וסמל מאזדה בחזית.

אגב הלינאה תושק בקרוב בטורקיה וגם באתר הזה:
http://www.linealaunch.com

ישן 18-04-07, 23:36   #9
Guest

שואל וגם עונה

אני וגם אחרים כל הזמן אומרים שהמכירות של הגרנדה-פונטו בארץ לא יעלו דרמטית כל עוד האוטו משווק עם מנוע 8 שסתומים ולא עם מנוע ה-16V החזק יותר.

אבל מתברר שלא קיים גם בעולם דגם עם תיבה אוטומטית (סליחה! רובוטית) יחד עם מנוע ה- 1400, 16 שסתומים.

אז המצב של סמל"ת ממש נאחס מהבחינה הזו (ולא רק זו). למרות שעליי לברך אותם על שני המבצעים האחרונים. את מבצע ה- "קח גרנדה-פונטו הביתה בזמן שהאוטו שלך במוסך שלנו" הם עשו גם עם הפונטו ספייס והייתה לזה הצלחה שניכרה במכירות הרכב.

ישן 24-04-07, 13:09   #10
Guest

אם כבר בגרנדה פונטו עסקנו, אני ממליץ לכולכם לצפות בסרטון הבא:
http://www.youtube.com/watch?v=V46pQy5_Kio

נושא נעול

כלי נושא
הצג מצבים

חוקי פרסום הודעות