|
עקוב אחרינו ב-RSS |
שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
|
|
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
12-10-17, 18:14 | #1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צבע וכיסויים - גרנדה פונטו 2008
אהלן חברים,
אז אחרי שהחלטתי לא למכור את האוטו, צריך את עזרתכם בשלושה נושאים: 1. כיסויים לרכב- מושב הגרנדה פונטו ממש לא נוח לי, אני מבלה 3-4 שעות ביום. חשבתי לרכוש כיסויים אורתופדיים לרכב אך קשה לי למצוא באינטרנט משהו מיוחד שיתאים לדרישה הזו. מצאתי רק את "סט כיסויים לרכב טוויד הדר רוזן". מישהו מכיר ויכול לשתף? האם מישהו כאן התנסה עם סט כיסויים אורתופדי כלשהו? 2. מכות בדלתות כתוצאה מפתיחת דלתות. לצערי לא בכל מקום ניתן להחנות במקביל למדרכה, ובעבודה שלי החנייה היא בעיקר בניצב, כתוצאה מכך יש המון מכות של "פתיחת דלתות" על דלתות הרכב שלי ואני מחפש לכך פתרון. מישהו התנסה עם המוצר הבא? כמובן שיוזמן לפי מק"ט הצבע של הרכב שלי (כחול כהה) http://www.ebay.co.uk/itm/Fiat-PUNTO...DcunByVIEJ9VTw 3. קליטת רדיו - קליטת הרדיו שלי ברכב לא כ"כ טובה, ישנם לעתים רעשי רקע מציקים. ברכב השני שלי (סוזוקי ספלאש) אני עושה את אותה הדרך ושומע את אותה התחנה כל בוקר (אותו תדר בדיוק) אך הקליטה בפיאט חלשה יותר והרבה פעמים אני סובל מזה. נראה כי אנטנת הרדיו מוברגת כמו שצריך למקומה. למישהו יש רעיון כיצד ניתן לאתר את התקלה? בהמשך הערב אעלה תמונות של המכות בדלת. תודה רבה וחג שמח!! |
|
|
12-10-17, 21:30 | #2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
כיסויים וקליטת רדיו
מעולם לא שמעתי על כיסויים אורטופדיים ואיני חושב שקיים כזה דבר.
לגבי קליטת הרדיו ומכיוון שאתה מחדרה גש אל סשה שכאן: http://musach.co.il/details.asp?id=796 ואולי הוא יוכל לעזור לך גם בנוגע לכיסויים. בהצלחה ובברכה - רפי לין
17-10-17, 10:11 | #3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: ספייס sx
|
שם התואר "אורטופדי" לא ממש מתאר משהו יחיד.
אם יש לך בעיה ספציפית שדורשת פיתרון כלשהו (קימור במקום מדוייק בגב המושב, קיצור אורך כרית הישיבה, העמקת התמיכה בצידי הכיסא...) אתה בהחלט יכול למצוא פיתרון, אבל כנראה יערב רפד מקצועי. אפשר גם להתקין מתחת לכיסוי המושבים שכבה "אורטופדית". אם אתה פשוט רוצה קצת יותר ריפוד אז אכן להדר רוזן יש כמה סטים נחמדים. תעיף מבט גם על דגם ג'י טי אר וג'י טי אר קרבון. בכל מקרה הם נחמדים אבל חשוב שתתקין במקום מקצועי או שתתקין בעצמך עם תשומת לב לפרטים, כי אחרת הכיסויים מחליקים מהמקום ונראים רע. קיימת אופציה להתאמה של הכיסויים לדגם הרכב. מדובר על כ- 200 ש"ח. נערך לאחרונה על ידי Indiana Jones : 17-10-17 ב 10:15. |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים | ||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פיאט פונטו גרנדה 2008 | orty777 | פורום המועדון | 2 | 09-01-17 09:52 |
[למכירה] גרנדה פונטו שנת 2008 | Mayrun | מכירה | 1 | 05-04-15 03:18 |
למכירה- פונטו גרנדה שנת 2008 | גיא .ב | מכירה | 0 | 31-03-13 15:44 |
לוג אחזקה וטיפולים - גרנדה פונטו 2008 | -אודי- | הרכב שלי | 0 | 10-05-12 14:57 |
גרנדה פונטו 2008 רובוטית | e_sorani | מכירה | 0 | 06-02-11 14:16 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד