|
עקוב אחרינו ב-RSS |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
|
|
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
24-11-06, 15:23 | #1 | |
Guest
|
תודה רבה לצוות היקר של מוסך שמשון יהוד!
אחרי הטיפול שקיבלתי היום אני מרגיש צורך לספ גם לכם ולהמליץ בחום רב
על מוסך לטיפול ברכבי פיאט מורשה יבואן "מוסך שמשון יהוד" שנמצא ברחוב העצמאות ביהוד. אחרי שנים שבהם טיפלתי במוסכים שהרמה שלהם והשירות על הפנים החלטתי היום לגשת לראשונה למוסך שמשון יהוד. הגעתי למוסך שם קיבל אותי מנהל המסוך מיד בחיוך ובכבוד. לקח את האוטו לנסיעת מבחן מיד וללא כל המתנה. לאחרמכן הרכב נכנס לתחילת תיקון ואני המתנתי בחדר ההמתנה תוך כדי שמנהל המוסך ניגש אלי ומסביר לי מה הבעיות שניתגלו בצורה מפורטת ביותר ומעדכן אותי בכל דבר. בקיצור ולענין אני מאד מרוצה מהשירות ומהרמה המקצועית של צוות המוסך כן ירבו מוסכים כאלה! ממליץ לכולם בחום לגשת לטיפול רק אצליהם תודה רבה ושבת שלום צביקוש |
|
|
24-11-06, 18:10 | #2 |
Guest
|
אני מטפל אצלהם כבר כמה זמן בפונטו שלי ואני מסכים איתך בכל מילה כן ירבו מוסכים כאלה.
|
26-11-06, 22:41 | #3 |
Guest
|
אתה יכול לספר לנו גם קצת על המחירים שלהם ביחס למומצע ככה שנדע? איזה טיפול זה היה? או שבאת בשביל תקלה לא במסגרת טיפול?
|
26-11-06, 23:19 | #4 |
Guest
|
מחירים הוגנים ביותר
תאמין לי אני מטפל אצלם מעל 5שנים יוסי |
07-12-06, 00:02 | #5 |
Guest
|
אהלן,
אני די חדש חדש בפורום אבל יש לי אח קטן שמכין ג'חנונים שמסתובב כאן לפעמים. אני רוצה להצטרף למחמאות שניתנו לשמשון וצוותו. השבוע, לרע מזלי, הלך לי אטם הראש. לאחר פתיחת הראש הסתבר שזה זקוק לשיפוץ. בקיצור, הוצאה לא קטנה. השירות שקיבלתי היה מעולה וגם המחיר סביר לחלוטין, נמוך ממה שציפיתי על-אף שהוחלפו עוד מספר חלקים במערכת המים. לסיכום: צוות ומוסך אחלה. |
07-12-06, 07:22 | #6 |
Guest
|
זה נחמד לראות שמוסך מסוגל ויכול לבבנות את המוניטין הטוב שלו שבסופו של דבר כולם הולכים אליו. גם אני לאור כל ההמלצות בוודאי אלך לטפל אצלו.
quote="raanan_t"]אהלן, אני די חדש חדש בפורום אבל יש לי אח קטן שמכין ג'חנונים שמסתובב כאן לפעמים. אני רוצה להצטרף למחמאות שניתנו לשמשון וצוותו. השבוע, לרע מזלי, הלך לי אטם הראש. לאחר פתיחת הראש הסתבר שזה זקוק לשיפוץ. בקיצור, הוצאה לא קטנה. השירות שקיבלתי היה מעולה וגם המחיר סביר לחלוטין, נמוך ממה שציפיתי על-אף שהוחלפו עוד מספר חלקים במערכת המים. לסיכום: צוות ומוסך אחלה.[/quote] |
07-12-06, 18:49 | #7 | |
Guest
|
צטט:
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד