![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
תגיד לזה שהיית אצלו שלא יבלבל לך את המוח.
כדי לדעת שלא מגיע מינוס למפוח, לא צריך להפוך חצי מהאוטו. דיברתי עם החשמלאי רכב שלי, שהוא בעל מוסך לשעבר של חשמל רכב. אמר שהוא באמצע תיקון מזגן בבית בעל הרכב, ובשעה 14.00 הוא נוסע ליציץ לתקן מזגן נוסף. כשיגמור יצלצל אלי. אם מתאים לך צור קשר בפרטי. לא תשלם אגורה במידה שלא נפטרה הבעיה. אם יפתור הסכום לתשלום יהיה מצחיק. את העבודה יבצע אצלי, כדי שאוכל לעדכן בפורום. דוד.
|
|
|
|
#22 |
|
Member
הגלגלים שלי: ELX 2001
|
הכוונה בחצי אוטו היא, שהוא בדק את הפיוזים, נגד של הבורר וכבלים מסביב למפוח עד שהגיע לבעיה.
הוא אמין, זה לא פעם ראשונה שאני אצלו. הייתי שמח לעשות את העבודה אצל החשמלאי שלך, אך הזמן הפנוי היחידי שיש לי הוא מחר בבוקר. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מחר בבוקר זה יותר מתאים. שיבוא רענן.
לא הבנתי איך בעל מקצוע נקרא "אמין" כאשר הוא מקבל עבודה ועוזב באמצע. חוסר זמן הוא אינו סיבה להפסיק עבודה, ולשלוח את הלקוח למורשה, ושם יאתרו ויתקנו את זה ברגע. איך הוא יודע שיאתרו ויתקנו את זה ברגע ?. כאשר אין זמן לא מקבלים עבודה. אבל אם אתה עדיין חושב כך, אולי כדאי שתיכנס למורשה. לא לשכוח בבקשה לעדכן, מה עשו במורשה. מה כבר יקחו לך במורשה על עבודה של רגע ?. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 26-06-12 ב 12:41. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Member
הגלגלים שלי: ELX 2001
|
עדכון:
העבודה של רגע ערכה 1.8 שעות עבודה אצל שמשון ביהוד. כמו שכתבתי המינוס לא הגיע למפוח. החשד הראשוני היה שבורר המהירויות שבק חיים, אך הסיבה לבעיה היא שנשרף כבל בצמה שנמצא עמוק בדשבורד, במקום לחפור שעות בדשבורד הוא חיבר את הכבל למקום אחר והבעיה נפתרה. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפוח מזגן הפסיק לעבוד. | trademark | פונטו - טכני | 7 | 22-06-12 14:28 |
| המגב הקדמי השמאלי הפסיק לעבוד בפתאומיות | avi097 | פונטו - טכני | 3 | 05-02-11 09:05 |
| מזגן \ אוורור הפסיקו לעבוד (HGT 2001) | etsuitup | פונטו - טכני | 12 | 23-09-10 16:45 |
| חלון קדמי הפסיק לעבוד | yaniv hgt | פונטו - טכני | 3 | 20-10-09 14:00 |
| מגב קדמי באונו 94 הפסיק לעבוד | bargal | אונו - טכני | 9 | 26-11-08 23:50 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד