![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
אני דווקא חולק עליך סטודנט.
הבלמים בפונטו הם טובים. לא יותר מזה. מערכת ה-ABS לעומת זאת, היא שמציקה, ולדעתי היא מופעלת יתר על המידה, כנראה בגלל הצמיגים הקטנים של הפונטו. לגבי מרחק הבלימה - הABS בוודאות מאריך אותו, ובצורה משמעותית, בייחוד אם מדובר על הפעלה שלו בגלל מהמורה בכביש. הכביש אינו חייב להיות משובש, כפי שאולי ניתן היה להבין מהודעתי הקודמת - אלא מספיק שיש בור ביוב שהוא נמוך או גבוה יותר ובאותו רגע בולמים - והABS יכול לפעול. במצב כזה יש 2 אפשרויות - שתיהן גרועות באותה מידה: 1. אם חייבים לעצור (לא להאט) - פשוט להחזיק את הדוושה הכי חזק שאפשר. הרכב יבלום במרחק הכי קצר שמתאפשר אך עדיין יהיה זה מרחק ארוך משמעותית מאשר בלימה ללא ה-ABS 2. אם רק רוצים להאט - עדיף לעזוב את הדוושה לרגע קצרצר, ואז לבלום בעדינות, וללא ה-ABS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
חיישן ABS מנקים במוסך. אתה יכול לבד לפרק אותו ולנקות אותו. (לפעמים מצטברים עליו שבבי ברזל).
![]() |
#13 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
אני בהחלט מסכים עם רקובי הבלמים בפונטו הם טובים ולא יותר מזה וגם אותי מערכת הABS משגעת ומציקה
אבל אין מה לעשות זה חלק מהאופי של הרכב הזה אם הכל היה מושלם בו לא הינו אוהבים אותו כל כך |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
תגובות הבלמים שונות בין דגמי התוף לדיסקים.
הבלמים בספייס ה"רגילות" מעולים. מהטובים שנתקלתי בהם. הם מרגישים מוצקים, חזקים ונשכניים. הבלמים בHGT הם יותר Mushy כאלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
יותר מידי פיאט בעיר קטנה | ronald27 | פורום המועדון | 8 | 19-02-09 16:17 |
איפה אני מוצא צמיגים לא יקרים מידי לפונטו HSD 75 | sabro5 | פונטו - טכני | 2 | 03-11-08 20:36 |
היתכן כי דלק דרגון משגע את מערכת ההזרקה?! ספייס 2001 | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 7 | 30-07-08 00:47 |
מערכת התנעה בפונטו ספייס 2001 | פורום הגראז' | 3 | 29-06-06 11:36 | |
התקנת מערכת בפונטו S שנת 97. | אודיו | 24 | 10-05-06 16:10 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד