![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#111 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אין
|
תרשו לי להתעלק על השרשור המצוין גם כן.
היום החלקתי בפנייה בירידה רטובה. פעם ראשונה שקרה לי אחרי כמעט 10 שנות נהיגה. אולי תוכלו לעזור לי להבין מה גרם להחלקה. מדובר בפנייה רחבה ימינה והרכב המשיך להסתובב ימינה (120 מעלות יותר מדיי, למזלי לא קרה כלום מעבר לזה). לא נסעתי מהר, לא בלמתי חזק מדיי ולא הרגשתי את ה- ABS. האם זה אומר שהבעיה היא בצמיגים האחוריים? יש רעיונות נוספים? חוץ מזה ניסיתי לבדוק את תאריך הייצור של הצמיגים פשוט לא מצאתי. רק על אחד רשום. גלשתי שעות לגבי איך לקרוא את כל הסימונים על הצמיגים ועדיין אני לא מוצא את ארבעת הספרות האלה. |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Senior Member
|
ארבעת הספרות הללו רשומות רק בדופן אחת של הצמיג אז יכול להיות שדווקא בצמיג הזה הרכיבו לך את הצמיג עם הדופן הזו בחלק הפנימי של הרכב לכן התאריך כניראה שם.
לגבי ההחלקה , האם החלק האחורי שלך החליק או הקידמי ? כך תדע אילו צמיגים לא עשו את העבודה |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אין
|
לא יודע לומר בדיוק.
מצד אחד החלקתי ולא יכולתי לשלוט ברכב בעזרת ההיגוי (קדמיים) אבל מצד שני הרכב הסתובב לתוך כיוון הפנייה (כלומר האחוריים המשיכו ישר ולא "באו" עם הרכב ימינה). יכול להיות שזה בכלל לא הצמיגים? |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Senior Member
|
ממש לקראת קניית זוג צמיגים
ביררתי קצת על קומהו וקיבלתי הדרכה ממוכרן באוטודיפו איך מזהים צמיג חד כיווני
מסתבר שבמידה המקורית של פונטו הצמיג הוא לא כזה. יש מבצע באוטודיפו על צמיג שני ב 60% הנחה של קומהו/ ווסטלייק (ווסטלייק לא מתכוון לקנות כמובן !!) יוצא 220 ש"ח לצמיג של קומהו! מחיר די זול וקורץ אך אני לא מאלו שקונים כי זול בידיעה שאני מתפשר על איכות אם יהיה לי מידע מבוסס שהצמיג אינו איכותי לא אקנה כמובן , אני די חושש מזה שעשו את החיבור הזה בין קומהו-ווסטלייק ואולי, למרות שמדובר בחברה קוריאנית הצמיגים מיוצרים בסין ואינם איכותיים מישהו יכול לשפוך אור על העניין נ.ב אני כמובן מודע לכל הממלצות על יוקוהמה/קלבר/מישלין/ וכו.. בשרשור זה, אשמח לקבל חו"ד על הקומהו אני לא מחפש ביצועים אלא צמיג איכותי/בעל אחיזה טובה ולא רועש שיעשה את העבודה שלו בצורה טובה תודה |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אני מצטער שאני נשמע כמו תקליט שבור, אבל איזה דגם הצמיג שאתה רוצה לקנות?
בלי זה, אי אפשר לקבל החלטה. |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Senior Member
|
בדר"כ במידה המקורית של הפונטו יש דגם אחד מכל חברה שמתאים
במקרים מאוד מיוחדים יש שניים לכן, ציון הדגם לעיתים קרובות ניראה זניח בכל אופן , הצמיג הוא Kumho Power Star 758. זה מה שיש במידה 165/70/14 |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
אני יודע שישנם רכבים רבים שמגיעים עם צמיגי קומהו מהיצרן. אינני בקיא בדגמים שלהם אך בכל מקרה לא מדובר בחברה סוג ג'.
שווה להריץ בדיקה בגוגל על דגם הצמיג + המונח Review או Overview ולקבל הרבה מידע ואולי אף השוואה לצמיג מוכר.
|
|
|
#118 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
הייתה רביעייה שכזו בפונטו MK1 של *** - בכללי, הם די בסדר. אוחזים בסדר ביבש, סביר ברטוב ושומרים על רמה סבירה של רעש.
מעדיף אותם על פני הדנלופ SP10E שהחליפה אותם.
|
|
|
#119 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto 2002 ELX 16V
|
שאלתי היום (25.12) באוטו דיפו ואמרו לי שהם מגיעים מהיצרן ברכבים טויוטה ויונדאי וש4 צמיגים עולים 847 ש"ח כולל פירוק הרכבה ואיזון חברה קורייאנית.
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Senior Member
|
תודה לכולם
רענן, זה אכן מה שעשיתי, בגדול ניראה שזה צמיג סטנדרטי וסביר, שזה בערך מה שאני מחפש כרגע הצמיג נקנה והורכב באוטו דיפו . (היה צמיג שני ב 60% הנחה) הצמיג היה טרי (שבוע 33 של שנת 2009). מבחן רעש יעשה לו היום בערב בנסיעה ארוכה ומהירה על כביש החוף,כך שניראה שאת החו"ד על הצמיג למען מועדון פיאט אני אעשה ![]() שבת שלום |
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד